Advertisement

UCL-finaali: PSG-Bayern München – Ota haltuun kuusi kiinnostavaa faktaa ja 50 € ilmaisveto!

Kaksi suurta kohtaa Mestarien liigan finaalissa sunnuntaina alkaen kello 22, kun kuusi Ligue 1:n mestaruutta 2010-luvulla voittanut PSG ja kahdeksan perättäistä Bundesliigan voittoa vienyt Bayern München ottavat yhteen Lissabonissa.

Sanomattakin on selvää, että kentällä vilisee supertähtiä. Vaihtopenkki.com esittelee kuusi faktaa kuudesta tähtipelaajasta. Katso jutun lopusta vielä huipputarjous Betssonin uusille asiakkaille!

Lue myös Vaihtopenkin otteluennakko


???????? Robert Lewandowski

Maailman absoluuttiseen huippuun kuuluva puolalainen maalitykki jahtaa finaalissa hurjaa ennätystä. Jos ”Lewa” onnistuisi osumaan kahdesti, hän siirtyisi jakamaan ykköstilaa yhden Mestarien liiga -kauden aikana syntyneiden maalien osalta yhdessä Cristiano Ronaldon kanssa. Lewandowski on myös tehnyt maalin kymmenessä perättäisessä ottelussa. Ennätysputki on 11 ottelua, ja se on niin ikään Rollen hallussa.

???????? Neymar

Siitä asti, kun Neymar teki ensiesiintymisensä Chämppäreissä, hän on jakanut enemmän assisteja kuin kukaan muu, 24 kappaletta. Se, että häntä syytetään pelaajana itsekkääksi, joutuukin ykskaks kovin outoon valoon… Tarjoileeko ”maailman kallein pelaaja” jälleen sunnuntaina?

???????? Serge Gnabry

Todelliset lahjakkuudetkin voivat jäädä helposti suurnimien varjoon. Sen osoittaa muun muassa 25-vuotias saksalaishyökkääjä Serge Gnabry, jolle kulunut sesonki on ollut Mestarien liigassa uskomaton: yhdeksän maalia yhdeksässä ottelussa. Aikaisemminkin Gnabry on pelannut UCL:ää 13 ottelun verran, mutta maalihanat aukesivat vasta tällä kaudella. Viimeisimmät kaksi osumaa syntyivät välierässä Lyonia vastaan vain varttitunnin erolla.

???????? Kylian Mbappé

Mbappésta sanotaan, että hän voi ”pelata jalkapallon läpi” ennen kuin täyttää edes 22 vuotta. No, tuskin hänen mahansa on täynnä sunnuntainkaan jälkeen, mutta melkoinen CV nuorukaisella jo on: neljä pääsarjamestaruutta Ranskassa ja maailmanmestaruus. Hän on ollut 34 Mestarien liiga -esiintymisessään osallisena 32 maaliin 19 täysosumalla ja 13 syötöllä.

???????? Thomas Müller

Bayern-legenda Thomas Müller on monen sortin ennätysmies maanmiestensä keskuudessa. Hänellä on saksalaispelaajista eniten UCL-esiintymisiä (114) ja eniten maaleja (46). Toiseksi eniten Chämppäri-maaleja tehnyt saksalainen on Gerd Müller – ei, hän ei ole Thomasin isä tai muutenkaan mitään sukua.

???????? Ángel Di María

Argentiinalaisessa keskikentän taiturissa on oltava jotain taikaa, koska hän on tehnyt Mestarien liigassa 24 maalia, eikä joukkue ole koskaan hävinnyt, kun hän on tehnyt maalin ottelussa. Tämäkin tilasto lähentelee ennätystä, sillä tarvitaan enää kolme vastaavaa matsia (maali ja tappioton peli) tuomaan ennätys omiin nimiin.

Voiko sunnuntai-illasta tulla muuta kuin klassikko?

Betsson hemmottelee uusia asiakkaita erikoistarjouksella

Betssonin uudet asiakkaat nappaavat herkullisen tarjouksen finaaliin. Sen lisäksi, että uudet pelaajat saavat tavallisen 100 % talletusbonuksen 100 € asti, he pääsevät hyödyntämään 50 € ilmaisen live-vedon finaalissa ja ottamaan 25 ilmaiskierrosta kaupan päälle. Pelin alla Bayern on lähdössä otteluun selkeähkönä suosikkina vedonlyöntimarkkinnassa kerroinasettelun ollessa 3.25-4.20-2.05. Kertoimet ovat kirjoitushetkeltä ja ne saattavat muuttua.

Lue lisää ja lunasta!

Betssonin säännöt ja ehdot ovat voimassa. K-18.