Advertisement

UCL: Manchester City-Lyon – näin teet kympillä yli 75€ Cityn voittaessa

Manchester Cityn Mestarien liiga -taival jatkuu lauantai-iltana Lissabonin Estadio Jose Alvaladella puolivälieräottelulla ranskalaisseura Lyonia vastaan.

City ei jättänyt neljännesvälierissä mitään palaa espanjalaisjätti Real Madridille, vaan vei molemmat osaottelut 2-1 -lukemin ja raivasi tiensä puolivälieriin yhteismaalein 4-2. Lyon puolestaan järjesti neljännesvälierien suurimman pommin, kun ranskalaisseura yllätti Juventuksen ja eteni jatkoon vierasmaalisäännöllä maalien mennessä tasan 2-2.

Vaikka Lyon onnistuikin Juventuksen yllättämään, ei joukkueen pelaaminen ollut mitenkään häikäisevää, etenkään viime viikolla pelatussa toisessa osaottelussa. Manchester City onkin jättimäinen suosikki lauantai-illan puolivälieräkamppailuun.


Joukkueiden välinen tasoero on valtaisa Cityn hyväksi, ja laatua löytyy rutkasti hyökkäyspäähän maalitykki Sergio Agueron poissaolosta huolimatta. Lyonin saumat ottelussa piilevät nopeissa vastahyökkäyksissä, joissa Cityllä on ollut ajoittain tällä kaudella suuria ongelmia.

Cityllä on ottelussa kaikki paineet, ja vaikka yksiosaisessa ottelussa yllätysmahdollisuus on suurempi, ei Pep Guardiolan miehistöllä tulisi olla vaikeuksia jatkopaikan klaaraamiseen.

Vedonlyönnin kannalta Cityn kerroin on melko pieni [1.26@NordicBet], mutta siitäkin saa mukavat kahvirahat. Ja mikäli et ole vielä lunastanut NordicBetin uuden asiakkaan bonusta, ei puhuta enää kahvirahoista, sillä voit tienata Cityn voitolla peräti 75,6e.

NordicBet nimittäin tarjoaa uusille asiakkailleen peräti 500% talletusbonuksen 10€ talletuksella, joten voit tehdä mojovaa tiliä lunastamalla bonuksen ja lyömällä vetoa Manchester Cityn ja Lyonin välisestä Mestarien liigan ottelusta.

Esimerkki: Hyödyntämällä uuden asiakkaan tarjouksen ja tekemällä 10 euron ensitalletuksen saat päälle 50 euron bonuksen, jolloin pelikassasi on yhteensä 60 euroa. Jos pelaat koko 60 euron potin Citylle kertoimella 1.26, saat Cityn voittaessa mukavat 75,6 euroa! Lyonia [11.50] pelatessa voit voittaa huimat 690 euroa ja tasapelillä [6.50] 390 euroa! Huom! Kertoimet ovat uutisen julkaisuhetkeltä, ja ne voivat muuttua.

Näin lunastat 500% talletusbonuksen:

  1. Avaa pelitili NordicBetille TÄSTÄ.
  2. Aktivoi 500% talletusbonus tilisi ‘Bonukset’-osiosta ja tee vähintään 10 euron talletus.
  3. Talletuksen tehtyäsi saat heti 50 euroa lisää pelirahaa tilillesi.

NordicBetin säännöt ja ehdot ovat voimassa. K-18.