Advertisement

UCL-välierä: Lyon-Bayern München – näin teet kympillä yli 70€ Bayernin voittaessa

Mestarien liigan toinen finaalipaikka ratkotaan keskiviikko-iltana Lissabonin Estadio Jose Alvaladella, jossa yllättäjäjoukkue Lyon kohtaa mestarisuosikki Bayern Münchenin.

Lyon on ollut chämppärikauden suurin yllättäjä raivattuaan tiensä välieriin upealla tavalla. Neljännesvälierissä ranskalaispoppoo kaatoi Juventuksen, jonka jälkeen puolivälierissä Pep Guardiolan Manchester City jäi joukkueen jalkoihin. Vastus on koventunut kierros kierrokselta, ja välierissä vastaan asettuu kenties tämän hetken kovin joukkue, Bayern München.

Bayern on pelannut fantastisen vuoden, eikä edes koronabreikki katkaissut joukkueen lentoa. Müncheniläisryhmällä on käynnissä 25 ottelun tappioton putki, joista joukkue on voittanut hämmästyttävät 24 ottelua. Chämppärin pudotuspeleissä saksalaisten hurjan vireen ovat joutuneet toteamaan ensin Chelsea (yhteismaalit 7-1) ja sen jälkeen Barcelona, jonka Bayern murskasi puolivälierässä täysin käsittämättömin 8-2 -lukemin.

Vaikka Lyon on kaatanut jo Juventuksen ja Manchester Cityn, on keskiviikon välieräottelussa Bayern jättimäinen suosikki. Hansi Flickin ryhmä on tällä hetkellä aivan tajuttomassa lennossa ja saksalaisten pelistä on vaikea löytää heikkouksia. Hyökkäyspäästä löytyy runsaasti ratkaisijoita, eikä joukkue ole missään nimessä riippuvainen Robert Lewandowskin tehoista, joka on tällä hetkellä kenties maailman paras pelaaja.

Mikäli Lyon pääsee jälleen hurmiotilaan, voi joukkue jossain määrin kiusata Bayernia. Mahdollisuudet kolmanteen jättiyllätykseen ovat kuitenkin todella pienet, ja se vaatisi Bayernilta suurta tasonlaskua. Vetokupongille lätkäistäänkin Bayernin voittoa [[email protected]NordicBet], tasoitusvedot oman mielen ja rohkeuden mukaan!

NordicBet tarjoaa uusille asiakkailleen peräti 500% talletusbonuksen 10€ talletuksella, joten voit tehdä mukavan tilin lunastamalla bonuksen ja lyömällä vetoa Lyonin ja Bayernin välisestä Mestarien liigan ottelusta.

Esimerkki: Hyödyntämällä uuden asiakkaan tarjouksen ja tekemällä 10 euron ensitalletuksen saat päälle 50 euron bonuksen, jolloin pelikassasi on yhteensä 60 euroa. Jos pelaat koko 60 euron potin Bayernille kertoimella 1.23, saat Bayernin voittaessa mukavat 73,8 euroa! Lyonia [12.50] pelatessa voit voittaa huimat 750 euroa ja tasapelillä [7.30] 438 euroa! Huom! Kertoimet ovat uutisen julkaisuhetkeltä, ja ne voivat muuttua.

Näin lunastat 500% talletusbonuksen:

  1. Avaa pelitili NordicBetille TÄSTÄ.
  2. Aktivoi 500% talletusbonus tilisi ‘Bonukset’-osiosta ja tee vähintään 10 euron talletus.
  3. Talletuksen tehtyäsi saat heti 50 euroa lisää pelirahaa tilillesi.

NordicBetin säännöt ja ehdot ovat voimassa. K-18.