Advertisement

UEL: ManU-Kööpenhamina – näin teet kympillä yli 70 euroa ManUn voittaessa

Manchester Unitedin Eurooppa-liiga -taival jatkuu maanantai-iltana Kölnin RheinEnergieStadionilla puolivälieräottelulla FC Kööpenhaminaa vastaan.

Manchester United klaarasi tiensä puolivälieriin viime viikolla jyräämällä LASK:in yli yhteismaalein 7-1. Kööpenhamina puolestaan murskasi kotikentällään Turkin suurseura Basaksehirin maalein 3-0 ja eteni jatkoon yhteismaalein 3-1.

Kuten Mestarien liigassa, myös Eurooppa-liigassa puolivälieräotteluista alkaen pelit pelataan puolueettomilla kentillä. Normaalisti pudotuspelit pelataan kaksiosaisina ottelupareina, mutta tällä kaudella pelit pelataan yhdestä poikki menetelmällä, joka lisää yllätysten mahdollisuutta.


Manchesterilaisseura pääsee puolivälieräotteluun lähes parhaalla mahdollisella miehistöllä, sillä “ykköskorin” pelaajista varmuudella sivussa on vain laitapuolustaja Luke Shaw. Kööpenhaminan tilanne on lähes yhtä hyvä, sillä sivussa on vain pelikieltoa kärsivä urugualaishyökkääjä Michael Santos sekä toissa viikolla loukkantunut keskikenttämies Nicolaj Thomsen.

Manchester United on Eurooppa-liigan suurin voittajasuosikki, ja se on maanantai-iltana jättisuosikki Köpistä vastaan. Ole Gunnar Solskjaerin miehistö on taatusti nälkäinen päättämään kautensa pokaaliin, joten enää ei avainpelaajia lepuuteta vaan kaikki lyödään likoon. Joukkueiden pelaajamateriaalien välinen ero on valtaisa, joten ManUn ei tarvitse venyä edes parhaimpaansa edetäkseen välieriin. Vetokupongille rustataan Unitedin voittoa, josta NordicBet tarjoaa kerrointa 1.24. Oman mielen, ja rohkeuden, mukaan voi kokeilla myös vähintään kahden [1.68] tai kolmen [2.85] maalin voittoa.

NordicBet tarjoaa uusille asiakkailleen peräti 500% talletusbonuksen 10€ talletuksella, joten voit tehdä mojovaa tiliä lunastamalla bonuksen ja lyömällä vetoa ManUn ja Kööpenhaminan välisestä Eurooppa-liigan ottelusta.

Esimerkki: Hyödyntämällä uuden asiakkaan tarjouksen ja tekemällä 10 euron ensitalletuksen saat päälle 50 euron bonuksen, jolloin pelikassasi on yhteensä 60 euroa. Jos pelaat koko 60 euron potin ManUlle kertoimella 1.24, saat ManUn voittaessa mukavat 74,4 euroa! Kööpenhaminaa [12.50] pelatessa voit voittaa huimat 750 euroa ja tasapelillä [6.90] peräti 414 euroa! Huom! Kertoimet ovat uutisen julkaisuhetkeltä, ja ne voivat muuttua.

Näin lunastat 500% talletusbonuksen:

  1. Avaa pelitili NordicBetille TÄSTÄ.
  2. Aktivoi 500% talletusbonus tilisi ‘Bonukset’-osiosta ja tee vähintään 10 euron talletus.
  3. Talletuksen tehtyäsi saat heti 50 euroa lisää pelirahaa tilillesi.

NordicBetin säännöt ja ehdot ovat voimassa. K-18.