Advertisement

UEL: Wolves-Sevilla – näin teet kympillä yli kaksisataa Wolvesin voittaessa

Wolvesin Eurooppa-liiga -taival jatkuu tiistai-iltana Duisburgin Schauinsland-Reisen-Areenalla puolivälieräottelulla espanjalaisseura Sevillaa vastaan.

Wolves saavutti paikkansa kahdeksan parhaan joukkoon kaatamalla neljännesvälierissä Kreikan suurseura Olympiakosin yhteismaalein 2-1. Sevilla puolestaan klaarasi tiensä puolivälieriin näytöstyyliin kaatamalla AS Roman 2-0 -lukemin. Kyseinen ottelu pelattiin samaisella stadionilla, jossa myös puolivälieräottelu pelataan, joten Sevilla on saanut jo yhden ottelun verran tuntumaa pelialustaan.

Wolvesilla on pelissä isot panokset, sillä ainoastaan Eurooppa-liigan voittamalla joukkue nähtäisiin europeleissä myös ensi kaudella. Sevilla sen sijaan lunasti Mestarien liiga -paikan jo La Ligasta, joten espanjalaisryhmä pääsee taistelemaan Eurooppa-liiga -pystistä ilman suurempia paineita.


Wolvesin peli perustuu tiiviiseen puolustuspelaamiseen ja vastahyökkäyksiin, kun taas Sevilla tykkää ottaa pallonhallinnan itselleen. Pelin kulku tulee siis olemaan varsin selkeä, joten kummankaan joukkueen ei tarvitse muuttaa tuttua pelistrategiaansa. Kokoonpanoissakaan tuskin tullaan näkemään suuria muutoksia sitten viime viikolla pelattujen neljännesvälieräotteluiden, etenkään Sevillan osalta. Wolvesin on sen sijaan pakko muuttaa kaksi pelaajaa avauksesta, sillä portugalilaishyökkääjä Daniel Podence on sivussa pelikieltonsa vuoksi ja laitapuolustaja Jonny loukkaantumisen takia.

Ottelu on ennakkoon hyvin tasainen, eikä kummankaan joukkueen harteille voi asettaa suosikin viittaa. Molemmat ovat laadukkaita, hyvin organisoituja joukkueita, jotka kykenevät voittamaan jopa koko kilpailun. Tiistai-illan puolivälieräottelusta onkin lupa odottaa viihdyttävää ja tasaista peliä, joka mitä todennäköisimmin ratkeaa niukalla marginaalilla suuntaan tai toiseen. Vedonlyöntikertoimien valossa maistuvin pelivalinta on Wolvesin voitto, josta saa varsin mukavan kertoimen, 3.70@NordicBet.

NordicBet tarjoaa uusille asiakkailleen peräti 500% talletusbonuksen 10€ talletuksella, joten voit tehdä mojovaa tiliä lunastamalla bonuksen ja lyömällä vetoa Wolvesin ja Sevillan välisestä Eurooppa-liigan ottelusta.

Esimerkki: Hyödyntämällä uuden asiakkaan tarjouksen ja tekemällä 10 euron ensitalletuksen saat päälle 50 euron bonuksen, jolloin pelikassasi on yhteensä 60 euroa. Jos pelaat koko 60 euron potin Wolvesille kertoimella 3.70, saat Wolvesin voittaessa mehevät 222 euroa! Sevillaa [2.20] pelatessa voit voittaa mukavat 132 euroa ja tasapelillä [3.25] 195 euroa! Huom! Kertoimet ovat uutisen julkaisuhetkeltä, ja ne voivat muuttua.

Näin lunastat 500% talletusbonuksen:

  1. Avaa pelitili NordicBetille TÄSTÄ.
  2. Aktivoi 500% talletusbonus tilisi ‘Bonukset’-osiosta ja tee vähintään 10 euron talletus.
  3. Talletuksen tehtyäsi saat heti 50 euroa lisää pelirahaa tilillesi.

NordicBetin säännöt ja ehdot ovat voimassa. K-18.