Advertisement

UFC:n supertähti Conor McGregor hehkuttaa Solskjaeria – ”Heidän on annettava hänelle pysyvä työ”

UFC:n supertähti Conor McGregorin mielestä Manchester Unitedin on tehtävä Ole Gunnar Solskjaerista seuran pysyvä manageri.

Solskjaer saapui seuraan joulukuussa paikkaamaan Jose Mourinhon jättämiä raunioita. Mourinhon alaisuudessa United oli pelannut huonoimman kauden alun 28 vuoteen ja manchesterilaisjoukkue oli peräti 11 pistettä perässä Mestarien liigaan oikeuttavasta neljännestä sijasta.

Solskjaer on kuitenkin nostanut Unitedin vain kahden pisteen päähän neljännestä sijasta, ja edennyt Mestarien liigassa puolivälieriin.

Manchester Unitedin kannattajaksi lukeutuva McGregor hehkuttaa Solskjaerin tehneen ”uskomatonta työtä” seuran peräsimessä ja toivoo norjalaisen saavan jatkaa pestissään.

”Heidän on annettava hänelle pysyvä työ, McGregor sanoi FIFA:n virallisilla verkkosivuilla.

”Voit tuntea ylpeyttä ja intohimoa, jota hänellä on seuralle ja sen historialle, ja voit huomata, että pelaajat kunnioittavat pukeutumistaan United-paitaan hänen alaisuudessaan.

Solskjaer on saanut krediittiä hyökkäävän jalkapallon palauttamisesta Old Traffordille. McGregor uskoo, että Paul Pogba ja Marcus Rashford ovat kaksi pelaajaa, jotka ovat hyötyneet eniten hänen saapumisestaan.

”Paul Pogba ja Marcus Rashford ovat olleet erityisen hyviä ​​hänen alaisuudessaan. He ovat nuoria, luottavaisia ​​ja pelottomia urheilijoita, jotka uskovat kykyihinsä, UFC-tähti kehui.

”Katsokaa Rashfordia. 21-vuotias pelaaja, joka ei ole koskaan laukonut rangaistuspotkua. Pitkän odottelun jälkeen, kaikki maailman paineet harteillaan, hän astui esiin ja teki maalin PSG:tä vastaan.”