Advertisement

Uinuva italialaisjätti hamuaa paluuta Mestarien liigaan – hankintalistalla Fabregas ja Ibrahimovic

Italialaisseura AC Milan yrittää hankkia Chelsean keskikenttäpelaaja Cesc Fabregasin tammikuussa.

Asian on vahvistanut Milanin urheilujohtajana toimiva Paolo Maldini, joka haluaa vahvistaa joukkuetta Mestarien liiga -paikan saavuttamiseksi.

Maldini kertoo, että seuran hankintalistalla Fabregasin lisäksi on myös LA Galaxyn ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovic.


“Fabregas ja Ibra? Meillä on ideoita, pelaajalegenda sanoi Italian Sky Sportsille.

“Me haluamme tehdä kaikkemme, jotta selviämme neljän parhaan joukkoon ja yritämme tehdä hankintoja, mutta olemme tyytyväisiä nykyiseenkin joukkueeseen.

“Jopa ne, joiden sopimukset ovat päättymässä, näyttävät suurta ammattitaitoa.

Fabregasin sopimus Chelsean kanssa päättyy kuluvaan kauteen. Tammikuussa lontoolaisseura saisi keskikenttäpelaajastaan vielä siirtokorvauksen.

Milan on tarjoamassa Fabregasille tammikuussa kahden ja puolen vuoden sopimusta, mutta seura on tietoinen Fabregasin sopimustilanteesta, eikä ole valmis maksamaan enempää kuin 10 miljoonaa euroa espanjalaisesta.

Fabregas on pelannut tällä kaudella kymmenessä ottelussa, mutta ei ole ollut joukkueensa avauskokoonpanossa yhdessäkään valioliigaottelussa.

Fabregas itse kertoi viime viikolla, että hänen tarkoituksenaan on jäädä Chelseaan kauden loppuun asti. Italialaisseurassa kuitenkin uskotaan siihen, että Chelsea ei halua menettää häntä ilmaiseksi ensi kesänä.

Milan on tällä hetkellä Serie A:ssa neljäntenä, eli kiinni viimeisessä Mestarien liigaan oikeuttavassa paikassa. Milanolaisseura on pelannut chämppärissä edellisen kerran kaudella 2013-2014.