Unai Emery pettyi loppuhetkillä tulleisiin maaleihin – ”Se on pettymyksemme tänään”

Arsenal kohtasi Eurooppa-liigan kauden ensimmäisessä ottelussaan kotikentällään melko tuntemattoman Vorskla Poltavan. Arsenal ei ollut koskaan aiemmin kohdannut ukrainalaisjoukkuetta, eikä Vorskla ole muutenkaan ollut kovin vakituinen näky europeleissä. Arsenal maalilla torjui ensimmäistä kertaa kesän siirtonsa jälkeen Bernd Leno. Vaikka Arsenal hallitsi ottelua mielin määrin, mutta joutui Leno tästä huolimatta päästämään kaksi maalia selkänsä taakse.

Maaleista ei kuitenkaan voi maalivahtia juuri syyttää. Varsinkaan kirjaimellisesti viimeisellä sekunnilla tulleesta 4-2 osumasta. Joukkueen päävalmentaja Unai Emery ei luonnollisesti ollut kovin iloinen kahdesta päästetystä maalista.

”Se on pettymyksemme tänään. Meidän on jatkettava kehittymistä tällä saralla, sillä päästimme maalin viime hetkillä Newcastlea vastaan ja tänään. Viimeisen 20 minuutin aikana vastustaja teki kaksi maalia. Meidän haasteemme on pystyä pelaamaan ehjä 90 minuuttia ja tässä meidän on parannettava”, Emery kertoi ottelun jälkeen.

”Me olemme iloisia, sillä ensimmäinen ottelu on erittäin tärkeä ja on itseluottamuksen kannalta tärkeää saada heti voitto.”