Advertisement

Unai Emery: “Prioriteettimme on edelleen Valioliiga”

Arsenal jatkaa yhä taisteluaan neljän joukkoon pääsystä Valioliigassa. Joukkueella oli kaikki avaimet omissa käsissään, mutta kolme perättäistä tappiota on nostanut Tottenhamin ja Chelsean etulyöntiasemaan kahdesta viimeisestä Mestarien paikasta taisteltaessa. Arsenal kohtasi Valencian Eurooppa-liigan välierien ensimmäisessä osassa eilen. Tykkimiehet voittivat kotikentällään pelatun ottelun 3-1 ja sitä kautta kiilasi jalkansa vahvasti finaalin johtavan oven väliin. Myös Eurooppa-liigan voittajalle on paikka Mestarien liigassa ensi kaudella.

Arsenalin päävalmentajan Unai Emeryn mukaan joukkueen prioriteetti on yhä Valioliigassa Eurooppa-liigan sijaan.

“Viestini on sama joukkueelle ja kannattajille. Meidän ykkösprioriteettimme on edelleen Valioliiga”, Emery kertoi.


“Jos voitamme Brightonin, sitten pelaamme viimeisen ottelumme Burnleya vastaan niin, että meillä on yhä mahdollisuus neljän joukkoon.”

“Eurooppa-liiga on prioriteetti numero kaksi. Meidän täytyy pelata vielä toinen osa Valenciaa vastaan, mutta siitä ottelusta tulee hyvin vaikea.”

“Valioliigassa jokainen ottelu on hyvin vaikea. Jokaisella joukkueella on hyviä pelaajia ja todella vahva mentaliteetti taistella toisia joukkueita vastaan.”

“Tottenhamin, Chelsean ja meidän kaltaiset joukkueet pelaavat hyvin paljon otteluita Euroopassa. Taistelemme lähestulkoon kolmen päivän välein.”

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom