United-hyökkääjä kritisoi joukkueensa työmoraalia: ”Jokaisen tulisi antaa kaikkensa logolle”

Manchester United kärsi keskiviikko-iltana jo kolmannen peräkkäisen tappionsa, kun City oli vahvempi Manchesterin derbyssä lukemin 2-0.

United oli yllättävänkin hyvin pelissä mukana ensimmäisen puoliajan, mutta toisella jaksolla City lisäsi kaasua ja jyräsi voittoon Bernardo Silvan ja Leroy Sanen maaleilla.

Kaikki kilpailut mukaanlukien tappio oli Unitedille jo seitsemäs edelliseen yhdeksään otteluun. United-hyökkääjä Marcus Rashford kävikin ottelun jälkeen kierroksilla ja kritisoi joukkueen työmoraalia.

”Emme ole pelanneet kuten Manchester Unitedin kuuluu pelata ja se ei ole oikein”, Rashford sanoi Sky Sportsille.

”Vähintä on tehdä kovasti töitä ja antaa kaikkensa logolle, kannattajille, seuralle ja tietysti myös itselleen, koska olemme kulkeneet pitkän tien päästessämme tähän pisteeseen.

”Jokaiselle pelaajalle on pettymys, että emme ole esiintyneet samalla tavalla kuten tammikuussa.”

Manchester Unitedilla on yhä sauma sijoittua sarjassa neljän parhaan joukkoon, sillä Arsenal hävisi samaan aikaan pelatussa ottelussa Wolvesille 3-1 -lukemin. Rashfordia ei kuitenkaan TOP-4 sija liiemmin kiinnostanut tappion jälkeen.

”Hävisimme pelin. Olen aina sanonut, että tämä peli on enemmän kuin pelkkä peli. Unohtakaa liiga ja TOP-4, tämä on peli jota ei saa hävitä. Tänään he tulivat tänne ja voittivat meidät ja se on pettymys jokaiselle Manchester Unitedin kannattajalle.”