Advertisement

United-legenda vastasi Zlatanin kritiikkiin – “Hän tietysti tietää seurasta enemmän kuin me”

Manchester Unitedin ex-hyökkääjä Zlatan Ibrahimovic kritisoi tänään kovin sanoin Unitedin legendaariseen Class of 92 -ryhmään kuuluneita pelaajia. Ruotsalaishyökkääjän mielestä tuohon ryhmään kuuluvat henkilöt ovat “aina valittamassa ja arvostelemassa” joukkuetta.

Erityisesti Gary Neville ja Paul Scholes antoivat jatkuvasti kritiikkiä, kun Jose Mourinho toimi vielä manchesterilaisjoukkueen managerina. Neville arvosteli myös Unitedin hierarkiaa ennen Ole Gunnar Solskjaerin saapumista joukkueeseen joulukuussa.

Walesin managerina nykyisin toimiva Ryan Giggs ei ruotsalaistähden puheita täysin sulattanut ja sanoi sarkastisesti Zlatanin “tietävän enemmän Manchester Unitedista kuin me”.


“Ainoastaan Nicky [Butt] kuuluu seuraan tällä hetkellä, mutta kun pelaat yli 2000 ottelua [tarkka luku 3450] yhteensä, meillä on mielipide, Giggs sanoi.

“Joskus se on positiivista, joskus negatiivista, mutta sillä ei ole vaikutusta tuloksiin. Olemme kannattajia. Tätä on jalkapallo, se jakaa erilaisia ​​mielipiteitä. Mutta hän [Ibrahimovic] tietysti tietää enemmän seurasta kuin me.”

Samalla Giggs sanoi olevansa huolissaan Manchester Cityn dominoinnista. Cityllä on mahdollisuus voittaa jopa neljä pokaalia tällä kaudella. Manchester United [1998-99] on toistaiseksi ainoa joukkue Englannissa, joka on kyennyt triplan voittamiseen [FA Cup, Valioliiga, Mestarien liiga].

“He ovat fantastinen joukkue, eikö olekin? He ovat jo voittaneet jo yhden pokaalin ja Unitedin putoaminen FA Cupista tekee toisen voittamisesta hieman helpompaa. Heillä on vielä pitkä matka ja he tarvitsevat hyviä asioita sekä hieman myös onnea, jota heillä oli viikonloppuna, Giggs sanoi.

“On mielenkiintoista nähdä, mitä he voivat saavuttaa.