Advertisement
" "

United-legendalla vahva luotto Solskjaeriin – “Jos hän saa aikaa, hyviä asioita tapahtuu”

Manchester Unitedin ex-puolustaja Rio Ferdinand uskoo vahvasti siihen, että Ole Gunnar Solskjaer on oikea mies viemään manchesterilaisseuran uuteen aikakauteen. Rion mielestä norjalaisluotsista voi tulla “Manchester Unitedin Jurgen Klopp“, mutta vain, jos hänelle annetaan tarpeeksi aikaa muuttaa filosofiaa Old Traffordilla.

Solskjaer pyrkii kesän aikana vahvistamaan joukkuettaan pitkän aikavälin hankinnoilla, eli nuorilla pelaajilla. Seuraan on hankittu tähtipelaajia siirtoikkunasta toiseen “pikavoittojen” toivossa, mutta haluttuja tuloksia ei ole syntynyt. Norjalainen pyrkiikin palauttamaan seuraan samanlaisen siirtopolitiikan, joka seurassa vallitsi Sir Alex Fergusonin aikakaudella.

Unitedin kesän hankintalistalla onkin rutkasti nuoria pelaajia, kuten esimerkiksi Aaron Wan-Bissaka, Joao Felix sekä Matthijs de Ligt ja supertähtien nimet loistavat poissaolollaan. Aiemmin seuraan hankittiin jo monelle melko tuntematon walesilaispelaaja Daniel James.

Ferdinand on mielissään Solskjaerin suunnitelmista ja korostaa sitä, että Cityn ja Liverpoolin tavoittaminen Valioliigassa vie aikaa.

“Man Unitedin fanien on oltava kärsivällisiä”, Ferdinand sanoi Alan Brazil Sportsille.

“Liverpool ja Man City ovat tällä hetkellä valtavasti edellä sekä pisteissä että siinä, mitä he tekevät kentällä. Tämän eron kurominen vie jonkin aikaa.

“Mutta mielestäni kyse on muustakin kuin vain edustusjoukkueesta. Mielestäni koko seuran filosofian on muututtava ja tulevaisuudesta on oltava selkeä suunnitelma, ja olen varma, että Ole on parhaillaan luomassa sitä.

“Kun Klopp saapui Liverpooliin, hänelle annettiin rutkasti aikaa toteuttaa ajatuksiaan.

“Sama tilanne oli myös Pep Guardiolalla.

“Jos Ole voi saada saman ajan ja hän käyttää sen oikein, ja saa ideansa sisäistettyä pelaajille, niin heille tapahtuu hyviä asioita.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!