Advertisement

Unitedin luottopelaajan jatko seurassa vaakalaudalla – ”en tiedä teenkö jatkosopimusta”

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Ander Herreran jatko seurassa on vielä epävarmaa. Espanjalaisen sopimus kattaa vielä ensi kauden, mutta jatkosopimusneuvotteluissa ei olla edetty.

Herrera on edustanut Unitedia vuodesta 2014 lähtien, ja hän on tärkeä osa Jose Mourinhon joukkuetta. Kilpailu pelipaikoista on kuitenkin ollut tällä kaudella kovempaa kuin aiemmin, ja keskikenttäpelaajan rooli joukkueessa on jäänyt kuluvalla kaudella aiempaa pienemmäksi.

”Aion pelata täällä sen vuoden, joka minulla on jäljellä, mutta en tiedä teenkö jatkosopimusta. Olemme aloittaneet keskustelun, mutta mitään ei ole vielä päätetty, Herrera sanoi Mundo Deportivon haastattelussa.

Herrera kertoo olevansa sinut nykyisen tilanteensa kanssa.

”Tietysti olen onnellisempi silloin kun pelaan, mutta sekin lohduttaa minua, että olen fyysisesti kunnossa, harjoittelen täysillä ja menen kotiin annettuani kaikkeni.

Unitedin hankittua täksi kaudeksi keskikentän pohjalle Nemanja Maticin, muuttui keskikentän nokkimisjärjestys.

”Matic on parhaiden joukossa tuolla pelipaikalla. Minä pidän siitä, että voin antaa valmentajalle vaihtoehtoja. Mourinho tukee sinua, jos annat kaikkesi. Pelaat tai et, tämä on joukkue, ja joukkue on kaikkein tärkein asia.

Herrera myös kiistää huhut, joiden mukaan Barcelona olisi kiinnostunut hankkimaan hänet Sergio Busquetsin korvaajaksi keskikentän pohjalle.

”Joskus olette saattaneet ajatella minun olevan yksi 15 vaihtoehdosta listallanne, mutta voin sanoa, että en ole koskaan ollut lähellä sopimusta.

Herrera on pelannut kuluvalla kaudella 21 valioliigaottelussa. Viime kaudella hän oli isossa roolissa Unitedin voittaessa Eurooppa-liigan ja Carabao Cupin.