Advertisement

Urheilugaala 2019: Huuhkajat putsaa pöydän totaalisesti

Kuva: TT, Roni Rekomaa

Vuoden urheilija 2019 valitaan tuttuun tapaan tammikuussa järjestettävässä Urheilugaalassa.

Lähes kaksi vuosikymmentä on kulunut siitä, kun joukkueurheilija on viimeksi valittu Suomessa Vuoden urheilijaksi. Edellisen kerran näin kävi vuonna 2001, kun Sami Hyypiä nappasi pystin. Tuon jälkeen joukkuelajien urheilijoilla ei ole ollut palkintolavalle asiaa.

Tänä vuonna tuohon tilastoon on kuitenkin tulossa muutos, sillä suurimmat voittajasuosikit tulevat joukkuelajeista – Teemu Pukki ja Marko ”Mörkö” Anttila.

Valinnasta äänestävät perinteisesti urheilutoimittajat, eivätkä edes he pysty tällä kertaa sössimään valintoja. Etenkään, kun muuan Tero Pitkämäki ei ole heittänyt keihästä kahteen vuoteen…

Vedonlyöntisivusto NordicBet pitää valintoja täysin itsestäänselvyytenä. 80-vuotisen arvokisaunelman toteuttaneet Huuhkajat tulevat putsaamaan totaalisesti palkintopöydän tammikuun Urheilugaalassa, vaikka jalkapallomaajoukkueella on varteenotettava haastaja: Yllättäen maailmanmestaruuden vienyt Leijonat Jukka Jalosen ja Marko Anttilan johdolla.

Jokatapauksessa NordicBet uskoo, että Teemu Pukki valitaan Vuoden urheilijaksi, Markku Kanerva Vuoden valmentajaksi ja Huuhkajat Vuoden joukkueeksi.

NordicBet pitää asiaa niin varmana, että on avannut pelikohteen, jossa voit veikata ”Huuhkaja-triplan” puolesta tai vastaan. Kerroin sille, että Huuhkajat vie koko triplan on vain 1.40.

Jos veikkaaja arvioi jonkun muun murtavan joko Vuoden urheilijan, valmentajan tai joukkueen rintaman, on tarjolla kerroin 2.75.

Kertoimet Urheilugaalaan 2019

Teemu Pukki on Vuoden urheilija, Markku Kanerva Vuoden valmentaja ja Huuhkajat Vuoden joukkue:

Kyllä: 1.40

Ei: 2.75

Vetoa pääset lyömään TÄSTÄ LINKISTÄ.