Advertisement

Useampi valioliigaseura Liverpool-hyökkääjien kintereillä

Goalin mukaan useampi valioliigaseura on kiinnostunut Liverpoolin kahdesta nuoresta hyökkääjästä, Rhian Brewsteristä sekä Harry Wilsonista.

20-vuotias Brewster pelasi viime kauden lainalla Swanseassa hyvällä menestyksellä. Englantilaishyökkääjä tykitti 22 pelaamassaan ottelussaan komeat 11 maalia, joten ei ole ihme, että Sheffield United, Crystal Palace, Fulham ja Brighton ovat nuorukaisen kintereillä.

Sheffield Unitedin kerrotaan jo tehneen 20 miljoonan punnan tarjous Brewsteristä, mutta Liverpool vaatii mahdolliseen sopimukseen takaisinosto-optiota, joka hankaloittaa siirron toteutumista.


23-vuotias Wilson on puolestaan herättänyt kiinnostusta niin Burnleyssa, Fulhamissa, Sotonissa, Leedsissä kuin myös Newcastlessa. Myös Aston Villa ilmaisi aiemmin halunsa hankkia Wilsonin lainalle, mutta Liverpool haluaa ennemmin myydä kuin lainata walesilaishyökkääjän.

Viime kaudella Bournemouthissa lainalla pelanneen Wilsonin todennäköisimpänä määränpäänä pidetään Burnleya, joka on tiettävästi jo tehnyt pelaajasta tarjouksen Liverpoolille.