Uskomatonta mutta totta! – Manchester Unitedin hämmästyttävä putki kasvoi jo 282 otteluun

Kuva: TT, Andrew Yates

Manchester United ja Liverpool pelasivat sunnuntai-iltana 1-1 -tasapelin Old Traffordilla.

Manchester United johti puoliajalla Marcus Rashfordin maalilla 1-0, mutta Liverpool nousi pistejakoon viisi minuuttia ennen loppua Adam Lallanan osuttua maalipuiden väliin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2017.

Tasapelin myötä Liverpoolin huima 17 ottelun voittoputki Valioliigassa päättyi, mutta Manchester Unitedin täysin käsittämätön putki kotipeleissä kasvoi jo 282 ottelun mittaiseksi.

Manchester United on johtanut valioliigahistorian aikana Old Traffordilla 282 ottelua puoliajalla, joista se ei ole hävinnyt ainuttakaan. Otteluista peräti 264 on päättynyt Unitedin voittoon, 18 kertaa manchesterilaisseuran on ollut tyytyminen tasapeliin.

Tällä kaudella putki on kasvanut neljällä ottelulla – Chelseaa, Leicesteriä, Arsenalia sekä nyt Liverpoolia vastaan.

HUIPPUTARJOUS! Avaa pelitili Betssonille ja talleta. Saat 50 euron ilmaisen livevedon Mestarien liigaan!