Advertisement

Everton asettanut 100 miljoonan punnan hintalapun tähtihyökkääjälleen

Romelu Lukaku on nauttinut uransa parhaimmasta kaudesta ja majailee maalipörssin kärjessä, onnistuen maalinteossa peräti 24 kertaa, sekä maaliin johtaneessa syötössä 6 kertaa. Lukakun ja Evertonin yhteinen taival on tiettävästi loppumassa Chelsean havitellessa entistä pelaajaansa takaisin riveihinsä.

Lukakun ja Evertonin yhteinen taival on tiettävästi loppumassa, ja puhutuin uusi osoite on Antonio Conten Chelsea. Belgialaistähti on avautunut medialle Evertonin kunnianhimon puutteesta, mikä pelaajan mukaan on näkynyt huonoissa tai olemattomissa pelaajahankinnoissa, ja on ilmaissut haluavansa pelaamaan eurokentille. Everton ei ole saanut solmittua 23-vuotiasta seuraan pitkäaikaissopimuksella, ja kohtaa hankalan tilanteen kesän siirtoikkunan aikana.

Belgialaistähdellä on yhä kaksi vuotta sopimustaan jäljellä, mutta on siirtymässä vihreämmille laitumille, mikäli Everton ja uusi seura pääsevät sopuun nuorukaisen hintalapusta. Everton on viimeisten tietojen mukaan ottanut kovat aseet käyttöön, ja on Liverpool Echon mukaan asettanut 100 miljoonan punnan hintalapun Lukakun palveluksille.  Belgialainen voimahyökkääjä ei siis näemmä helpolla ole lähdössä Evertonista, ja seura on valmis rahastamaan uutta seuraa viimeiseen penniin asti, tai Lukakun on kunnioitettava sopimustaan loppuun saakka.

Lukakun tilastot ovat järkyttävän kovat 23-vuotiaalle, ja on 136 valioliigaesiintymisessään Evertonin paidassa osunut maalipuitten väliin jopa 67 kertaa. Tilastojen ja Lukakun iän valossa samankaltaisia jättisopimuksia on solmittu, joten kesällä tullaan mittaamaan Chelsean – tai jonkun muun seuran – rahataskujen todellista syvyyttä.