Advertisement

Zlatan palaa Manchester Unitediin

Nyt se on virallista. Zlatan Ibrahimovic on allekirjoittanut uuden, yhden vuoden sopimuksen Manchester Unitedin kanssa. 35-vuotias konkarihyökkääjä pelasi Unitedissa viime kauden, ampuen 28 maalia 46 ottelussa kaikissa kilpailuissa. Hänen kautensa päättyi kuitenkin keväällä ennen aikojaan vakavaan polvivammaan ja silloinkin yksivuotisen sopimuksen päätyttyä kesäkuun lopussa ruotsalainen siirtyi vapaaksi agentiksi. Hän on kuitenkin jatkanut polvensa kuntoutusta Manchester Unitedin harjoituskeskuksessa ja nyt hän on taas virallisesti osa joukkuetta. Ibrahimovicin odotetaan palaavan pelikentille aikaisintaan joulukuussa.

”Hänen viime kauden panoksensa jälkeen hän ansaitsee luottamuksemme ja me olemme odottaneet kärsivällisesti hänen paluutaan”, Unitedin manageri José Mourinho kommentoi BBC Sportin mukaan. ”Olemme iloisia, että Zlatan on tiellä kohti pelikuntoa ja olemme yhtä iloisia myös siitä, että saamme hänen kunnianhimonsa ja kokemuksensa takaisin joukkueeseemme. En epäile lainkaan, etteikö hän olisi tärkeä meille kauden toisella puoliskolla.”

Huhuja Ibrahimovicin ympärillä on pyörinyt pitkin kesää, liittäen häntä muun muassa vanhaan seuraansa AC Milaniin sekä MLS-sarjan Los Angeles Galaxyyn. Miehen itsensä mukaan paluu Unitediin oli kuitenkin aina ykkösvaihtoehto.

”Sekä minun että seuran tarkoitus oli koko ajan jäämiseni”, Ibrahimovic sanoi. ”En malta odottaa, että pääsen takaisin Old Traffordin kentälle, mutta tiedän myös, että minun pitää odottaa aikani ja varmistaa, että olen valmis. Olen tehnyt kovasti töitä ja jatkan työntekoa varmistaakseni että olen parhaassa mahdollisessa kunnossa kentälle paluutani varten.”

Zlatanin paluuta tositoimiin odotellessa voi ihailla miehen viime kauden maaleja alta:

https://www.youtube.com/watch?v=OWwsDuGEGDk