Advertisement

Vahvistuksia Valioliigaan? Nämä nimekkäät pelaajat ovat tällä hetkellä ilman seuraa

Kesän siirtoikkuna on sulkeutunut, kuten myös Englannin sisäinen siirtoikkuna, mutta ilman seuraa olevia pelaajia on silti mahdollista hankkia.

Itseasiassa varsin moni entinen huippupelaaja, jolla voisi peliuraa olla vielä jäljellä muutama vuosi, on tällä hetkellä ilman seuraa.

Puolustuspäähän vapailla markkinoilla olisi entinen ManU-kippari Antonio Valencia, Swanseasta ja Evertonista tuttu Ashley Williams, Bournemouthin pitkäaikainen luottotoppari Simon Francis sekä Arsenalia ja Manchester Cityä urallaan edustanut Gael Clichy.

Keskikentälle tarjolla olisi mm. Englannin entinen maajoukkuepelaaja Jack Wilshere, Leicesteriä pitkään edustanut Andy King sekä Arsenalista ja Man Citystä tuttu Samir Nasri.

Hyökkäykseen löytyisi kolme kokenutta konkaria, jotka ovat tehneet urallaan reippaasti yli 100 maalia. Näihin pelaajiin lukeutuvat Daniel Sturridge, Mario Balotelli sekä Mario Mandzukic.

Nimimiehiä olisi siis yhä tarjolla, mutta löytyykö näiden pelaajien uusi seura Englannin Valioliigasta, sen aika näyttää.