Advertisement

Vaihtopenkki.com seurasi: Mestaruussarjan suomalaisjoukkueet pelasivat tasan – Pukki pimennossa, Forssille jämäminuutit

Englannin Mestaruussarjassa pelataan parhaillaan suomalaisittain erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun Marcus Forssin edustama Brentford ja Teemu Pukin Norwich mittelevät sarjapisteistä Brentford Community Stadiumilla.

Viime pelissä vaihdosta kentälle tullut, ja kaksi maalia Stoken verkkoon rysäyttänyt Forss aloitti ottelun penkiltä, mutta pääsee taatusti kentälle toisella puoliajalla. Teemu Pukki nimettiin Norwichin avaukseen tuttuun tapaan.

Ottelun liveseuranta hieman viivästyi, mutta loppu pelin ajaksi seurantaa tekstimuodossa on luvassa. Muista päivittää selain välillä, jotta uutinen päivittyy.

25min: Ottelu on alkanut Norwichin komennossa, joka on luonut jo muutaman laadukkaan maalipaikan. Maali roikkuu ilmassa…

27min: MAALI! Kesken Norwichin painostuksen hirmuisessa vireessä oleva Brentfordin kärkipelaaja Ivan Toney saa pallon takatolpalle ja vie isännät ottelussa 1-0 -johtoon! Laitapelaaja Bryan Mbeumo antoi maaliin nappisyötön.

30min: Brentford selvästi heräsi otteluun johtomaalinsa jälkeen. Kotijoukkue vyöryy nyt jatkuvasti vaarallisesti kohti Norwichin maalia.

35min: Ottelun ainoa maali on toistaiseksi syntynyt Ivan Toneyn jalasta. Maali oli englantilaishyökkääjälle jo kauden kahdeksas, jolla hän nousi Mestaruussarjan maalipörssin jaetulle ykköspaikalle.

40min: Pukki on pysynyt toistaiseksi melko pimennossa ottelussa. Ehkä pian jysähtää!

Ensimmäinen puoliaika pakettiin. Brentford tauolle 1-0 -johdossa. Norwichin alkurynnistys oli kova, mutta ei tuottanut tulosta. Mitä pidemmälle puoliaika eteni, sitä paremmin Brentford pääsi peliin mukaan.

Avausjaksolla laukaukset jakautuivat tasan 7-7. Maalia kohti kumpikin joukkue laukoi kahdesti. Pallonhallinnan Norwich vei niukasti: 53.9%-46.1%.

Toinen puoliaika käynnistyy! Vielä toistaiseksi joudutaan odottamaan Forssin kentälle pääsyä.

Norwich teki puoliajalla yhden vaihdon: Todd Cantwell ulos, tilalle Przemyslaw Placheta.

48min: Brentfordin Rico Henry ja Norwichin Max Aarons kokivat kovia yhteentörmäyksessä. Aarons makaa tuskaisena kentän pinnassa.

50min: Aarons pystyy jatkamaan peliä.

55min: Toinen puoliaika on alkanut kuumissa merkeissä, mutta toistaiseksi kortit ovat pysyneet visusti erotuomarin taskussa. Maalipaikkoja ei ole nähty vielä kummassakaan päässä.

56min: Brentfordin keskikenttäpelaaja Mathias Jensen laukoo kaukaa, mutta Norwichin Tim Krul torjuu helposti. Toisen puoliajan ensimmäinen laukaus on nyt nähty.

57min: Pukki pääsee virittämään laukausksen ensimmäistä kertaa ottelussa, mutta Brentford-puolustus blokkaa laukauksen.

59min: Brentford vaihtaa. Laitapelaaja Saman Ghoddos ulos, Sergi Canos tilalle. Forssia odotellaan…

62min: Brentford lähellä siirtyä 2-0 -johtoon, mutta Krul ottaa huipputorjunnan.

65min: Norwichin kiristä ei tunnu tulevan mitään. Brentford hallitsee eikä Kanarialinnut pääse edes hyökkäysalueelle.

Tämän hetkisellä tuloksella Brentford olisi nousemassa sarjataulukossa kuudennelle sijalle ohi Norwichin.

69min: Norwich tekee tuplavaihdon. Lukas Rupp ja Oliver Skipp ulos. Tilalle Jordan Hugill ja Kenny McLean.

70min: Brentford vaihtaa myös. Vitaly Janelt poistuu kentältä ja hänen tilalleen tulee Joshua Dasilva. Nähdäänköhän Forssia tänään lainkaan tositoimissa..

75min: Norwich on hiljalleen päässyt takaisin peliin vaisumman vaiheen jälkeen. Nyt pallo pyörii Kanarialintujen kannalta oikeassa päädyssä.

78min: Ottelun ensimmäinen kortti heilahtaa. Varoitettu pelaaja on Norwich-puolustaja Benjamin Gibson.

80min: Hetki sitten kentälle tullut Janelt rikkoo ja saa keltaisen kortin. Norwichille vapaapotku hyvästä paikasta…

Hyvä keskitys kohti takatolppaa, mutta tasoitusmaalia ei synny.

83min: Marcus Forss irti! Kentältä poistuu ottelun voittomaalissa kiinni oleva Toney.

85min: Melkoista sekoilua on nähty kentällä toisella jaksolla puolin ja toisin. Maalipaikat ovat olleet todella kortilla.

87min: NORWICH TASOITTAA! Vaihtopelaaja McLean laukoo rangaistusalueen ulkopuolelta, pallo muuttaa suuntaa Brentford-puolustuksesta ja Brentford-vahti David Raya seuraa hölmistyneenä pallon uppoamista maaliverkon perukoille.

90min: Lisäaikaa annetaan neljä minuuttia. Vielä on Forssilla ja Pukilla aikaa nousta ottelun sankariksi.

90+4: Erotuomari viheltää pilliinsä. Ottelu päättyy tasalukemiin 1-1. Pistejako lienee oikeutettu tulos pelitapahtumiin nähden.

Ei nähty tänään Pukki-Partya… Forss sai valitettavan vähän peliaikaa, eikä tainnut koskea kertaakaan edes palloon.

Tasapelipisteen myötä Brentford nousi sarjataulukossa sijalle 11, Norwich sijalle 5.

Kiitoksia kaikille liveseurannassa olleille ja hyvää yötä!