Advertisement

Vain viisi joukkuetta tullee tekemään isoja pelaajahankintoja kesällä – etunenässä Newcastle

Newcastle United on todennäköisesti avaamassa kukkaronnyörejään ensimmäisenä, kun puhutaan tulevasta siirtoikkunasta. Saudi-Arabian valtion varallisuusrahaston omistukseen lähes varmasti pian siirtyvästä seurasta tulee Valioliigan varakkain. Siten se tulee myös olemaan yksi suurimmista satsaajista kesällä, ellei se kaikista suurin.

Kovin monella seuralla ei pandemian takia riitä eväät isoihin pelaajaostoksiin. Newcastlen lisäksi vain Liverpool, Manchester City, Manchester United ja Chelsea olisivat ne porukat, joilla on varaa isompiin peliliikkeisiiin.

Pelaaja-agentti kommentoi asiaa The Sun -lehdelle näin: “Kannattajien on hyväksyttävä se asia, että siirtoikkunassa ei tule tapahtumaan paljon. Emme edes tiedä, milloin se tulee sulkeutumaan.”


Suurten pelaajahankintojen lisäksi Newcastlessa ollaan innostuneita palkkaamaan tähtimanageri. Puheissa on viime päivinä ollut Mauricio Pochettino. Monen mielestä seuran tulisi toisaalta tehdä satsauksia pidemällä tähtäimellä ja sijoittaa esimerkiksi hyvään akatemiaan.

Siirtoikkuna on faneille tärkeä tapahtuma ja aina kiinnostavaa seurattavaa. Nyt ollaan kuitenkin epäselvässä tilanteessa pandemian vuoksi. Tiedotamme heti, kun tietoa siirtoikkunan ajankohdan muutoksista tihkuu.