Väisänen nauttii pelaamisesta pitkästä aikaa

Huuhkajien puolustaja Sauli Väisänen nauttii ammattilaispelaajan arjesta Ferreran kaupungissa Italiassa. Väisänen edustaa Serie A –seura SPALia. SPAL taistelee tällä hetkellä putoamista vastaan ja on sarjassa sijalla 17. Pisteen putoamisviivan yläpuolella. Väisäsen kannalta kausi alkoi mukavasti. Peliaikaa tuli ensimmäisessä neljässä ottelussa hienosti. Sen jälkeen on ollut hieman vaikeampaa. Kautta on varjostanut hieman myös loukkaantumiset viime syksynä.

Kaiken kaikkiaan Väisänen on päässyt pelaamaan Serie A:ssa seitsemässä ottelussa. Viimeisin ottelu on tullut marraskuun 25. päivä Chievoa vastaan. SPAL hävisi vieraskentällä pelatun ottelun 2-1.

Väisänen pääsi pelaamaan Huuhkajien harjoitusottelussa Makedoniaa vastaan täydet 90 minuuttia. Ottelu sujui pelaajalta erinomaisesti, sillä oma maali pysyi puhtaana.

”Puolustajaa lämmittää se, että aika hyvä tiivis paketti oli läpi ottelun ja nolla omissa. Se on aina hyvä juttu. Hampaan koloon taas jäi se, että voittoa lähdettiin hakemaan, mutta sitä ei tullut. Pallo vähän poltteli jaloissa, tuli liikaa helppoja virheitä. Positiivista kuitenkin, että nolla säilyi omissa ja jatketaan tätä meidän hyvää tappiotonta putkea”, Väisänen kertoi ottelun jälkeen.

”Ollut vähän loukkaantumisia ja edellisestä 90 minuuttisesta on vierähtänyt aikaa. Tuntui tosi hyvältä ja yllättävän vähän alkoi piiputtamaan. Muutama virhe tuli, jotka voi johtua siitä, että edellisestä 90 minuuttisesta on pitkä aika. Henkilökohtaisesti voin olla ihan tyytyväinen. Oli parin virheen ohella hyviäkin juttuja. Tuli hyviäkin avauksia ja nollapeli.”