Advertisement

Valencia purkaa Chelsea-hyökkääjän lainan

Espanjan pääsarjajoukkue Valencia on purkamassa Chelseasta lainalla olevan hyökkääjänsä Michy Batshuayin lainasopimuksen. Batshuayin laina olisi kattanut alunperin koko loppukauden, mutta belgialaisen epätasaiset otteet saivat Valencian katumapäälle. Seura haluaa nyt säästää palkkakuluissa ja purkaa Batshuayin sopimuksen. Ilmeisesti hänen lainasopimukselleen etsitään nyt kuitenkin uutta ottajaa. Valencian urheilutoimenjohtaja Mateu Alemany vahvisti asian Sky Sportsille.

“Batshuayin tilanne on hyvin selkeä. Me neuvottelemme hänen lähdöstään useiden eri seurojen kanssa”, Alemany totesi. “Odotan, että hän lähtee tulevien tuntien tai päivien aikana. Pelaaja tietää lähdöstään, kerroimme hänelle joitain viikkoja sitten. Toivomme hänen vuokseen, että asia ratkeaa niin pian kuin mahdollista.”

Batshuayi on tällä kaudella tehnyt Valencialle eri kilpailuissa 23 ottelussa vain kolme maalia. Toisaalta esimerkiksi hänen 15 liigaottelustaan vain neljässä mies on ollut avauskokoonpanossa. Viimeinen niitti hänen Valencia-ajalleen oli kuitenkin tiistain cup-ottelu Sporting Gijonia vastaan. Batshuayi epäonnistui helpossa maalipaikassa ottelun alussa ja seuran manageri Marcelino otti hänet vaihtoon tauolla.

“Mielestäni meidän täytyy hankkia hyökkääjiä. Olen menettänyt kärsivällisyyteni tiettyjen pelaajien kohdalla”, Marcelino kommentoi. “Olisimme voineet mennä johtoon ensimmäisellä minuutilla. Se oli paras paikka, jonka olemme luoneet puolen vuoden aikana. Jos siitä ei saa edes laukausta kohti maalia, ei kelpaa pelaamaan Espanjan liigaa Valencian kanssa.”

Näillä näkymin 25-vuotiaan Batshuayin kausi ei siis jatku Valenciassa eikä myöskään Chelseassa, vaan lainalla jossain muualla. Uusi seura selvinnee lähipäivinä.