Advertisement
" "

Valencia teki tarjouksen Manchester United -puolustajasta

Espanjan La Ligassa kuluneella kaudella neljänneksi sijoittunut Valencia on tehnyt tarjouksen Manchester Unitedin laitapuolustaja Matteo Darmianista.

29-vuotias Darmian, joka pelasi viime kauden aikana vain seitsemän ottelua Unitedin riveissä, on aiemmin yhdistetty siirtohuhuissa lukuisiin italialaisseuroihin, kuten AS Romaan, Juventukseen, Interiin, AC Milaniin sekä Napoliin, mutta Valencia on seuroista ainut, joka on tehnyt virallisen tarjouksen [8 miljoonaa puntaa] italialaispuolustajasta.

Valencian tarjouksesta huolimatta Darmianin todennäköisimpänä ensi kauden osoitteena pidetään Italiaa, mutta United tuskin kauaa jaksaa odottaa italialaisseuroilta tarjousta “ylijäämä” pelaajastaan, joten siirto Espanjaan voi hyvinkin toteutua.

Darmian saapui Manchester Unitedin riveihin heinäkuussa 2015 14,4 miljoonan punnan siirtokorvauksella Torinosta. Hän on voittanut manchesterilaisseuran riveissä FA Cupin, Liigacupin sekä Eurooppa-liigan, mutta vastuu on jäänyt vähäiselle debyyttikauden jälkeen.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!