Advertisement

Valioliigajätit jäivät nuolemaan näppejään – ranskalaistoppari solmi vuoden jatkosopimuksen

Valioliigajättien tavoittelema ranskalaistoppari Dayot Upamecano on katkaissut siirtohuhuilta siivet solmimalla vuoden jatkosopimuksen RB Leipzigin kanssa.

21-vuotias Upamecano on pelannut erinomaisen kauden Leipzigin takalinjoilla ja ollut avainasemassa, kun joukkue on raivannut tiensä Mestarien liigan puolivälieriin ja taistelee Bundesliigan mestaruudesta.

Molemmat manchesterilaisseurat, City ja United, olivat viime viikkojen aikana tiiviisti yhdistettynä Upamecanoon. Myös Arsenal on ollut ranskalaistopparin perässä viime kesästä lähtien, mutta siirtoa Valioliigaan joudutaan nyt odottamaan ainakin vuoden verran.


Sky Sportsin mukaan Upamecanon siirto Valioliigaan ei tosin näytä vuodenkaan päästä todennäköiseltä. Sivusto kertoo, että ranskalainen ei puhu englantia ja on muutenkin “aika ujo” ihminen.

Skyn mukaan Upamecano siirtyy seuraavaksi todennäköisimmin Bayern Muncheniin, kuin Valioliigaan. Ranskalaistoppari on oppinut kolmen Saksassa vietetyn vuoden aikana puhumaan saksaa ja tuntee olonsa mukavaksi ja kotoisaksi maassa.