Advertisement

Valioliigakapteeni sai järkyttävää palautetta kieltäydyttyään palaamasta harjoituksiin: ”Toivon, että poikasi saa koronan”

Valioliigaseura Watfordin kapteeni Troy Deeney on palaamassa joukkueharjoituksiin ensi viikolla.

31-vuotias englantilaishyökkääjä ilmoitti vielä viime viikolla, että hän kieltäytyy palaamasta harjoituksiin, koska hänen kolmikuukautisella pojallaan on ollut hengitysvaikeuksia, eikä hän halua asettaa häntä suurempaan vaaraan.

Kaikki eivät selvästikkään sulattaneet Deeneyn päätöstä vetäytyä harjoituksista, sillä englatilaispelaaja kertoo saaneensa järkyttävää palautetta sosiaalisessa mediassa.

”Näin joitain kommentteja, jotka olivat kohdistettu poikaani. Ihmiset kirjoittivat: ’Toivon, että poikasi saa koronan'”, Deeney kertoi CNN Sportille.

”Se on minulle vaikeinta. Jos vastaan siihen, ihmiset sanovat ’saimme hänet’, ja he jatkavat kommentointia.”

Deeneyn mukaan ihmiset ovat pyytäneet häntä vastaamaan näihin kommentteihin, mutta hänen mielestään se ei ole järkevää, ja hän muistuttaa siitä, mitä kävi toiselle valioliigatähdelle, Danny Roselle.

”Danny Rose puhui ääneen ja tuli täysin moukaroiduksi siitä”, Deeney muistutti.

Newcastlessa lainalla pelaava Rose sai rajun arvosteluryöpyn aiemmin tässä kuussa, kun hän totesi pelaajien olevan laboratoriorottia, jos pelaamista jatketaan koronaviruspandemian aikana.