Advertisement

Valioliigakauden alku lähestyy – Voita suosikkijoukkueesi pelipaita ja kaulahuivi

Kuva: TT, Dan Dalton

Valioliigakausi 2019-20 käynnistyy ensi viikon perjantaina, kun Teemu Pukin edustama Norwich matkustaa Anfieldille Liverpoolin vieraaksi. Jatkuuko Pukki-partyt myös valioliigaviheriöillä vai onko sarjanousija pelkkä suupala Jurgen Kloppin miehistölle?

Avausviikonloppuna nähdään myös toinen mielenkiintoinen kamppailu, kun Ole Gunnar Solskjaerin Manchester United isännöi Frank Lampardin Chelseaa. Hallitseva valioliigamestari Manchester City puolestaan aloittaa kautensa vierasottelulla West Hamia vastaan.

Lukijoidemme iloksi päätimme järjestää kilpailun, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa suosikkijoukkueesi (tai haluamasi joukkueen) pelipaita sekä kaulahuivi.

Kaulahuivi lähtee jakoon jokatapauksessa, mutta pelipaita vain siinä tapauksessa, että Instagram-tilillämme on vähintään 1500 seuraajaa perjantaihin 9. elokuuta mennessä.

Kilpailuun osallistumaan pääset sekä Facebook-sivuillamme että Instagramissa, jossa sinun tulee kommentoida kuinka maalia Teemu Pukki tekee tulevalla valioliigakaudella. Voittaja arvotaan kaikkien kommentoijien kesken ja voit lunastaa itsellesi arvontaan yhteensä neljä arpalipuketta.

Miten saan arpalipukkeita?

– Seuraat meitä Facebookissa ja kommentoit kisapostaukseen = 1 arpalipuke

-Seuraat meitä Instagramissa ja kommentoit kisapostaukseen = 1 arpalipuke

– Seuraat meitä Facebookissa, kommentoit kisapostaukseen ja tägäät vähintään yhden kaverisi = 1 arpalipuke

– Seuraat meitä Instagramissa, kommentoit kisapostaukseen ja tägäät vähintään yhden kaverisi = 1 arpalipuke

Kilpailuun osallistuminen päättyy perjantaina 9.8. klo 22.00, jolloin uusi Valioliigakausi potkaistaan käyntiin Anfieldilla.

Facebook-sivumme löydät TÄSTÄ.

Instagram-tilillemme pääset TÄSTÄ.