Advertisement

Valioliigakausi jatkuu viikon kuluttua – veikkaa ManC-Arsenal -ottelun lopputulos ja voita Viaplay Total -koodeja

Valioliigakausi 2019/20 jatkuu pitkän tauon jälkeen ensi viikon keskiviikkona. Koronaviruspandemia piti kauden keskeytettynä yli kolmen kuukauden ajan eikä jatkosta ollut missään vaiheessa minkäänlaista varmuutta, mutta kausi saadaan kuin saadaankin pelattua päätökseen.

Heti paluukierroksella, 17. kesäkuuta, nähdään todellinen huippuottelu, kun Manchester City ja Arsenal iskevät yhteen Etihadilla. Molemmat joukkueet ovat ottelussa pakkovoiton edessä. City tarvitsee täyden pistepotin pitääkseen teoreettiset mestaruusmahdollisuudet elossa, Arsenalilla puolestaan ei ole pistemenetyksiin varaa yltääkseen europelipaikoille oikeuttaville sijoille.

Suomessa Valioliigan tv-oikeudet omistava Viasat ilmoitti tiistaina ilouutisen – Viaplay näyttää kaikki 92 jäljellä olevaa valioliigaottelua suorana lähetyksenä. Päätimmekin lukijoidemme iloksi järjestää kilpailun, jossa palkintona on kaksi kappaletta 1kk Viaplay Total -koodeja. Viaplaysta näet mm. kaikki Valioliigan jäljellä olevat ottelut sekä Huuhkaja-tähtien, Lukas Hradeckyn ja Joel Pohjanpalon, edesottamukset Saksan futisviheriöillä.


Voittaaksesi katseluelämyksiä Viaplayn parissa, tulee sinun tietää/arvata Manchester City-Arsenal -ottelun lopputulos.

Kilpailuun pääset osallistumaan Facebook-sivuillamme [vaihtopenkki.com], jonne pääset kätevästi siirtymään TÄSTÄ.

Kilpailu on käynnissä keskiviikkoon 17. kesäkuuta kello 22.15 asti. Mikäli oikeita tulosveikkauksia on enemmän kuin kaksi, arvotaan voittajat oikein vastanneiden kesken. Jos vain yksi veikkaa tuloksen oikein, voittaa hän itselleen molemmat koodit. Mikäli oikeita tulosveikkauksia ei löydy, arvotaan Viaplay Total -koodit kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken.

P.S Instagram-tilillämme on käynnissä myös toinen kilpailu, jossa palkintona on niin ikään kaksi kappaletta Viaplay Total -koodeja. Instagram-kisaamme pääset osallistumaan TÄSTÄ.

Kilpailun järjestää vaihtopenkki.com. Viaplay Total -koodien voittaja/voittajat arvotaan oikein vastanneiden kesken torstaina 18. kesäkuuta ja voittajaan/voittajiin ollaan yhteydessä Facebookin kautta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa/voittajia ei tavoiteta 48 tunnin sisällä, on järjeställä oikeus arpoa uusi voittaja.

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.