Advertisement

Valioliigalauantai huipentuu Anfieldilla pelattavaan kärkikamppailuun

Valioliigalauantai huipentuu Liverpoolin ja Arsenalin väliseen kärkikamppailuun Anfieldilla.

Liverpool on aloittanut kautensa kahdella voitolla. Avausottelussa Norwich jäi Anfieldilla merseysidelaisseuran jyrän alle maalein 4-1 ja viime viikonloppuna Soton kaatui vieraissa 2-1 -lukemin. Liverpoolin peli ei ole vielä ollut lähelläkään samalla tasolla kuin viime kaudella, joten joukkue on varmasti tyytyväinen kuuteen sarjapisteeseen.

Arsenal on kohdannut kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussaan häntäpään joukkueisiin kuuluvat Newcastlen sekä Burnleyn. Molemmista otteluista on irronnut voitto niukalla yhden maalin erolla. Kuusi sarjapistettä kahden ottelukierroksen jälkeen varmasti lämmittää pohjoislontoolaisten mieltä, sillä viime kaudella joukkue aloitti kautensa kahdella tappiolla. Nyt joukkueella on kuitenkin edessään ensimmäinen todellinen testi, jossa nähdään, onko Tykkimiehet saaneet kesän aikana kavennettua tasoeroa Valioliigan kärkijoukkueisiin.

Liverpool voitti viime kaudella vastaavan ottelun peräti maalein 5-1, mutta samanlaisia lukemia tuskin tänä iltana nähdään. Jokatapauksessa Liverpool on kärkikamppailuun suuri ennakkosuosikki, ja kaikki muut tulokset paitsi kotivoitto olisivat suuri yllätys.

Liverpoolilta sivussa ottelusta ovat Alisson, Nathaniel Clyne sekä Naby Keita.

Arsenal joutuu tulemaan toimeen ilman Hector Belleriniä, Konstantinos Mavropanosia sekä Kieran Tierneyä.

Vetovihje otteluun: Molemmat joukkueet tekevät maalin ja Liverpool voittaa 2.50@Betsson. Kohteen pääset pelaamaan TÄSTÄ.