Advertisement

Valioliigalegendalta rajua kritiikkiä Manchester Unitedille ja Solskjaerille – ”Liukastuin melkein tuoliltani”

Kuva: TT, Ken McKay

Manchester Unitedin alkukausi Valioliigassa on ollut seurahistorian huonoin. Juuri ennen maaottelutaukoa manchesterilaisseura kärsi nolon 1-0 -tappion häntäpään joukkueisiin lukeutuvan Newcastlen vieraana.

Valioliigan legendahyökkääjä Michael Owenin mielestä Unitedin avauskokoonpanossa Newcastlea vastaan oli vain kolme tai neljä pelaajaa, jotka ovat riittävän hyviä pelatakseen manchesterilaisseurassa.

Kyseisessä ottelussa Unitedin maalilla aloitti tuttuun tapaan David de Gea. Puolustuslinjan muodostivat Diogo Dalot, Axel Tuanzebe, Harry Maguire ja Ashley Young. Keskikentällä hääräsivät Scott McTominay, Fred ja Juan Mata. Hyökkäyksessä Daniel James pelasi vasempana laitahyökkääjänä, Marcus Rashford keskellä ja Andreas Pereira oikealla.

”Heillä ei ole pelaajia. He eivät yksinkertaisesti ole riittävän hyviä”, Owen kertoi.

”Tuossa avauskokoonpanossa on kolme, ehkä neljä pelaajaa, joiden pitäisi olla tulevaisuuden United-pelaajia.

”Jos he yrittävät rakentaa joukkueen takaisin sinne, missä se oli, edustusjoukkueessa on tällä hetkellä todennäköisesti kolme tai neljä riittävän hyvää pelaajaa.

Ole Gunnar Solskjaerin pelin jälkeisen haastattelun jälkeen liukastuin melkein tuoliltani. Hän ei tunnu tietävän mikä menee pieleen.

”Me kaikki voimme spekuloida siitä, mikä menee pieleen. Hän voi katsoa olkansa yli ja ajatella Jurgen Kloppia ja Pep Guardiolaa, jotka parantavan pelaajiaan ja saavat parhaan irti joukkueestaan.

”Kun katson tuota United-joukkuetta, jos jotain, niin mielestäni pelaajat ovat huonontuneet.”