Advertisement

Valioliigalegendan mielestä Liverpoolia ei voida vielä pitää yhtenä kaikkien aikojen parhaimpana joukkueena: “Heidän on jatkettava voittamista”

Ex-valioliigapelaaja Paul Incen mielestä Liverpoolia ei voida vielä pitää yhtenä kaikkien aikojen parhaimpana valioliigajoukkueena, koska he eivät ole todistaneet pystyvänsä ylläpitämään menestystä.

Liverpool tulee voittamaan tällä kaudella ensimmäisen valioliigamestaruutensa 30 vuoteen, mikäli kausi saadaan pelatuksi loppuun. Liverpoolilla on peräti 25 pisteen johtoasema toisena olevaan Manchester Cityyn nähden, joka kertoo kaiken olennaisen joukkueen ylivoimasta tällä kaudella.

Incen mukaan Sir Alex Fergusonin Manchester United, Jose Mourinhon Chelsea, Arsene Wengerin voittamaton Arsenal-ryhmä ja Pep Guardiolan Manchester City ovat kuitenkin kaikki olleet vaikuttavampia.

“On vaikea sanoa, että he kuuluisivat parhaiden joukkoon, mutta mielestäni se, mitä Liverpool on tehnyt, on ollut suuri saavutus”, Ince kertoi Goalille.

“Mielestäni Valioliigan laatu ei ole kuitenkaan tällä kaudella ollut sitä, mitä se on ollut aiemmin.”

“Ovatko he loistava joukkue? En sanoisi heidän vielä olevan; heidän on voitettava Valioliiga vielä useamman kerran. Luulen kuitenkin, että heillä on kyky tulla loistavaksi joukkueeksi. Loistava joukkue jatkaa voittamista ja jos he voittavat sen myös ensi kaudella, niin voimme alkaa kutsua heitä loistavaksi joukkueeksi.”

“Liverpool on ollut hyvä viimeisen kahden kauden aikana, mutta heidän on jatkettava voittamista ennen kuin voimme sanoa, että se on loistava joukkue.”