Advertisement

Valioliigamanagerin mielestä Manchester United tarvitsee kärsivällisyyttä – käytti esimerkkinä Liverpoolia: ”He antoivat kyseisen ajanjakson managerilleen”

Kuva: TT, Darren Staples

Burnleyn manageri Sean Dychen mielestä Manchester United tarvitsee kärsivällisyyttä palatakseen takaisin huipulle.

Dyche käytti esimerkkinä Liverpoolia, joka nimitti Jurgen Kloppin manageriksi reilut neljä vuotta sitten ja antoi saksalaiselle aikaa rakentaa joukkuetta rauhassa. Se on maksanut itsensä takaisin, sillä viime kauden päätteeksi Liverpool juhli Mestarien liigan voittoa ja kuluva kausi on päättymässä ainakin valioliigamestaruuteen 30 vuoden tauon jälkeen.

”Jopa taloudellisen voiman avulla asioiden uusiminen ja menestyvän joukkueen hankkiminen vie aikaa. Liverpoolilla kului kolme, neljä, viisi vuotta päästäkseen sinne, missä he ovat nyt”, Dyche sanoi Manchester United -ottelun alla pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

”Liverpool antoi kyseisen ajanjakson managerilleen. Antaako Man United sen ajanjakson Olelle, en tiedä.”

”Mielestäni heillä on edelleen hyvä joukkue, heillä on edelleen erittäin hyviä pelaajia.”

”He ovat nyt jossain vaiheessa uudelleenrakennusta. Se ei ole helppo tehtävä, ei heidän tasollaan, edes heidän rahoillaan, eikä edes heidän voimallaan houkutella pelaajia. Ei ole helppoa löytää tasapainoa.”

”En henkilökohtaisesti usko, että he ovat miljoonan mailin päässä [menestyksestä]. Ole tekee hyvää työtä pysyäkseen rauhallisena tuona aikana ja löytääkseen oikeat pelaajat ja sekoitukset menestyäkseen.”

Ole Gunnar Solskjaerin Manchester United ja Sean Dychen Burnley kohtaavat keskiviikkona Old Traffordilla pelattavassa valioliigaottelussa.