Advertisement

Valioliigan ex-manageri täräyttää: ”Manchester Cityn B-joukkue on riittävän vahva voittamaan Mestarien liigan”

Manchester City kruunasi Mestarien liigan alkulohkovaiheen voittamalla Etihadilla pelatussa ottelussa Marseillen maalein 3-0.

City oli jo ennen päätöskierrosta varmistanut lohkovoittonsa, joten pelissä ei liiemmin panosta ollut. Siihen nähden olikin yllättävää kuinka kovan kokoonpanon Pep Guardiola nimesi otteluun, vaikka edessä siintää viikonloppuna pelattava Manchesterin derby.

Vaikka avauskokoonpano oli nimivahva, ei siinä ollut kuin kaksi samaa pelaajaa, jotka pelasivat viime viikonlopun valioliigaottelussa Fulhamia vastaan. Tämä myös vahvistaa Valioliigassa Chelseaa ja Tottenhamia manageroineen Andre Villas-Boasin näkemystä siitä, että Cityllä on erittäin laadukas ja syvä miehistö. Portugalilaisluotsi myös uskoo, että Cityn B-joukkue olisi riittävän vahva voittamaan Mestarien liigan.

– He ovat huippujoukkue, jolla on niin paljon vaihtoehtoja, ja niin monia huipputason vaihtoehtoja, Marseillea nykyisin luotsaava Villas-Boas sanoi.

– Mielestäni Cityn B-joukkue on riittävän vahva voittamaan Mestarien liigan.

City on viime vuosien aikana kuulunut kilpailun suurimpiin voittajasuosikkeihin, mutta ei ole tähän mennessä yltänyt kertaakaan edes finaaliin asti. Villas-Boas kuitenkin uskoo Guardiolan olevan oikea mies tuomaan Taivaansinisille seurahistorian ensimmäisen Mestarien liigan voiton.

– Odotukset ovat olleet Citylle erittäin korkeat, mutta kukaan ei halua enemmän voittoa kuin Pep tällä hetkellä, Villas-Boas sanoi.

– Joka vuosi he uskovat, että se tulee olemaan heidän vuotensa. Heillä on kapasiteettia ja joukkue tehdä se, koska heidän laatu on vertaansa vailla, mutta kyse on pienistä yksityiskohdista.