Advertisement

Valioliigan huippukamppailu: Manchester United-Tottenham – valitse puolesi ja voita eurolla yli viisikymppiä!

Valioliigaviikonlopun kenties odotetuin kamppailu pelataan sunnuntaina [klo 18.30] Old Traffordilla, kun Manchester United saa vieraakseen ex-managerinsa Jose Mourinhon luotsaaman Tottenhamin.

Manchester United aloitti kautensa nololla kotitappiolla Crystal Palacea vastaan, mutta on sittemmin kääntänyt kurssinsa. Manchesterilaisryhmä nappasi voitot kahdesta cup-ottelusta sekä viime viikonloppuisesta valioliigaottelusta, joten Ole Gunnar Solskjaerin miehistöllä on käynnissä kolmen ottelun voittoputki. Peliesitykset ovat jättäneet vielä rutkasti parantamisen varaa, mutta aiemmin viikolla pelatussa Liigacupin ottelussa Brightonia vastaan manchesterilaisjoukkueen peli oli jo parempaa.

Tottenham aloitti kautensa niin ikään kotitappiolla valioliigaviheriöillä, mutta on sen jälkeen voittanut viisi ottelua kuudesta kaikki kilpailut mukaanlukien. Pohjoislontoolaiset ovat pelanneet tällä viikolla jo kaksi ottelua, ja kaiken kaikkiaan peli on joukkueelle jo neljäs kahdeksan päivän sisään, joten pelaajat ovat joutuneet todelliseen koetukseen. Rasitus ei voi olla näkymättä sunnuntain huippukamppailussa.

Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat olleeet viime vuosien aikana todella tasaisia. Viimeisestä kymmenestä ottelusta peräti kahdeksan on ollut niin sanottuja ”maalin pelejä”, eli ovat päättyneet joko tasan tai maalin erolla suuntaan tai toiseen. Tasaista kamppailua on helppo povata myös tästä ottelusta, johon Manchester United lähtee jopa yllättävän isona suosikkina vedonlyöntikertoimien valossa.

Vedonlyöntiyhtiö Betsson tarjoaa uusille asiakkailleen mahtavan kampanjan Manchester Unitedin ja Tottenhamin väliseen Valioliigan huippukamppailuun.

Avaa pelitili Betssonille, valitse puolesi ja lyö vähintään 1€ veto suosikkisi puolesta. Jos valitsemasi joukkue voittaa, saat normaalin voittosi lisäksi 50 euroa bonusrahaa maanantaina! Lisäksi voit halutessasi lunastaa myös 100% talletusbonuksen 100 euroon asti.

Näin lunastat bonuksen:

  1. Avaa tili Betssonille TÄSTÄ. Voit samalla lunastaa 100% ensitalletusbonuksen 100€ asti.
  2. Lyö vähintään 1€ ennakkoveto, joko Manchester Unitedin tai Tottenhamin 1×2-voitosta. Vain ottelun voittaja 1×2-veto, ei tasoitus- tai muita erikoiskohteita.
  3. Saat vetosi voittaessa normaalin voittosi lisäksi 50€ bonusrahaa maanantaina 5.10. klo 18:00 CEST mennessä.

Kaikki pelaaminen on K18. Jos pelaat, pelaathan vastuullisesti. Kampanjan säännöt ja ehdot sekä Betssonin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa. Apua pelaamisen hallintaan ja lopettamiseen saat esimerkiksi riippumattomasta Peluuri.fi -palvelusta. BML Group Ltd:n toimintaa lisensoi ja sääntelee Malta Gaming Authority lisenssillä MGA/CRP/108/2004.