Advertisement

Valioliigan huipputoppari paljasti hylänneensä toistuvasti seuransa jatkosopimustarjoukset – ”ei lähelläkään sitä, mitä haluan”

Burnleyn englantilaistoppari James Tarkowski on paljastanut The Telegraphin haastattelussa hylänneensä toistuvasti seuran tarjoamat jatkosopimustarjoukset.

Englannin maajoukkueportteja kolkuttelevan Tarkowskin nykyinen sopimus päättyy kesällä 2022, joten ilman jatkosopimuksen syntyä Burnley on enemmän tai vähemmän pakotettu myymään hänet ensi kesän siirtoikkunan aikana.

27-vuotiaan Tarkowskin ympärillä pyöri siirtohuhuja jo kesällä, mutta Burnley ei halunnut luopua monivuotisesta luottotopparistaan, joka oli itse vahvasti halukas siirtymään.

– Mikään, mitä olen kuullut tai mitä minulle on annettu, ei ole saanut minua ajattelemaan, että on olemassa skenaario, jossa allekirjoittaisin uuden sopimuksen, Tarkowski kertoi Telegraphille.

– Burnley tarjosi minulle jatkosopimusta viime kauden alussa, joka ei ollut minulle henkilökohtaisesti lähelläkään sitä, mitä haluan, ja luulen, että seura ymmärsi sen.

– He tekivät uuden tarjouksen tänä vuonna, mutta se ei ollut edelleenkään sellainen, jonka voisin allekirjoittaa.

– Tilanne on tällä hetkellä tämä, mutta se voi muuttua.

Tarkowski on toistaiseksi esiintynyt Englannin maajoukkueessa kahdesti. Hän kertoi aiemmin tänä vuonna kokevansa, että Burnleyssä pelaaminen vaikeuttaa hänen mahdollisuuksiaan pelata maajoukkueessa.