Advertisement

Valioliigan keskikastin joukkueet Michy Batshuayin perässä

Viimeisimpien huhujen mukaan Chelsean belgialaishyökkääjä Michy Batshuayi on herättänyt kiinnostusta Valioliigajoukkueiden osalta. Raportit kertovat, että Newcastle, West Ham ja Crystal Palace olisivat kiinnostuneita hankkimaan 26-vuotiaan hyökkääjän kesän siirtoikkunassa. Varsinkin West Hamin kerrotaan olleen Batshuayin kintereillä jo pidemmän aikaa.  

Batshuayin siirto voisi todennäköisesti onnistua, kun belgialainen on jäänyt nokkimisjärjestyksessä Tammy Abrahamin ja Olivier Giroudin taakse Frank Lampardin papereissa. Myös Timo Wernerin todennäköiseltä näyttävä siirto Stamford Bridgelle voi tiputtaa belgialaishyökkääjän peliajan lähelle nollaa, jonka lisäksi seura tarvitsee rahoitusta kyseiselle kaupalle. Batshuayi on kuluneen kauden aikana esiintynyt Valioliigassa 16 kertaa, joista vain kerran avauskokoonpanossa ja loput 15 kertaa vaihdosta kentälle. Batshuayi osui 16:sta ottelunn aikana vain kerran ja tarjoili sen lisäksi yhden maalisyötön.  

Telegraphin mukaan Newcastle teki peliliikkeitä Chelsean suuntaan jo tammikuun siirtoikkunan aikana, mutta toki tuloksetta. 26-vuotiaan hyökkääjän markkina-arvoksi on Transfermarkt-sivuston mukaan arvioitu noin 17 miljoonaa euroa.