Advertisement

Valioliigan kuumin joukkue kohtaa umpisurkean Arsenalin – Hasenhuttl ei koe joukkueensa olevan suosikki: ”Olisi typerää ajatella niin”

Valioliigan alkukauden suurin yllättäjä on ollut ehdottomasti Southampton, joka on sarjataulukossa komeasti sijalla neljä.

Ralph Hasenhuttlin luotsaama joukkue aloitti kautensa kahdella tappiolla, mutta kymmenestä sen jälkeisestä pelistä saldona on ollut seitsemän voittoa, kaksi tasapeliä ja vain yksi tappio, joka oikeuttaa Valioliigan kuntopuntarin ykkössijaan.

Keskiviikkona Southamptonilla on mahdollisuus kohentaa asetelmiaan sarjataulukossa, kun joukkue vierailee Emirates Stadiumilla umpisurkeasti kautensa aloittaneen Arsenalin vieraana.

Jo kuudesti kauden aikana hävinnyt Arsenal on sarjataulukossa vasta 15. sijalla, mutta Hasenhuttlin mukaan olisi typerää ajatella, että hänen joukkueensa lähtisi suosikkina keskiviikon kamppailuun.

– Kukaan ei odota, että menemme sinne ja hallitsemme heitä, kukaan ei odota sitä. Olisi typerää ajatella niin, Hasenhuttl sanoi.

– Mielestäni emme ole suosikkeja Arsenalia vastaan. Kukaan ei halua olla suosikki, mutta oletko suosikki vai et, sillä ei ole väliä peliin.

– Mentaliteetin on oltava, että olemme vakuuttuneita tekemisestämme ja löydämme hyvän tasapainon unohtamatta perusasioita, jotka ovat tuoneet meidät tähän tilanteeseen, jossa olemme nyt.

Arsenalin ja Southamptonin välinen valioliigakamppailu pelataan keskiviikko-iltana Suomen aikaa kello 20 alkaen. Ottelun näet suorana lähetyksenä V Sport Jalkapallo -kanavalta sekä Viaplayn suoratoistopalvelusta.