Advertisement

Valioliigan maalipörssiä johtava Jamie Vardy tekemässä paluun maajoukkuepaitaan? ”Aika näyttää mitä tapahtuu”

Valioliigan maalipörssiä 19 maalillaan johtava Jamie Vardy ei ole sulkenut pois paluuta Englannin maajoukkuepaitaan.

33-vuotias Vardy lopetti maajoukkuepelinsä elokuussa 2018 ja kertoi tuolloin Englannin päävalmentaja Gareth Southgatelle, että hän tekee paluun maajoukkuepaitaan vain, jos maajoukkueella on loukkaantumiskriisi.

Juuri tällä hetkellä Englannilla on loukkaantumiskriisi. Maajoukkueen ykkös- ja kakkoshyökkääjät Harry Kane sekä Marcus Rashford ovat kumpikin loukkaantuneita, eikä etenkään Rashfordin paluun ajankohdasta ole tarkkaa tietoa. Kane sen sijaan on palaamassa tositoimiin maalis-huhtikuun vaihteessa.

Vaikka tilanne on mikä on, Vardy kertoo, ettei hän ole käynyt keskusteluja Southgaten kanssa.

”Kuka tietää?”, Vardy vastasi kysymykseen, nähtäisiinkö hänet Englannin maajoukkuepaidassa kesän EM-kisoissa.

”Gareth ja minä olimme molemmat yhtä mieltä siitä, että ovi [maajoukkueeseen] on silti auki mistä tahansa syystä ja tarvittaessa istumme alas ja puhumme siitä [paluusta maajoukkuepaitaan].

”Me emme ole kuitenkaan vielä käyneet keskusteluja Garethin kanssa. Kane ja Rashford ovat loukkaantuneita, mutta he ovat tekemässä paluun ennen EM-kisoja. Joten aika näyttää mitä tapahtuu.”

Vardy teki debyyttinsä Englannin maajoukkuepaidassa kesäkuussa 2015. Hän ehti pelata 26 ottelua ja viimeistellä niissä seitsemän maalia ennen maajoukkueuran lopettamispäätöstään.