Advertisement

Valioliigan maalipörssin kärki Heung-min Son solmimassa uuden jatkosopimuksen Tottenhamin kanssa? Jose Mourinho: “ennemmin tai myöhemmin”

Valioliigan yksi parhaimmista pelaajista, Tottenhamin Heung-min Son, ansaitsee Jose Mourinhon mukaan loistavista peliesityksistään palkinnoksi uuden jatkosopimuksen.

28-vuotias Son on ollut tällä kaudella täysin pysäyttämätön ja tehnyt kaikki kilpailut mukaanlukien jo yhdeksän maalia. Maaleista seitsemän on syntynyt Valioliigassa, jonka maalipörssiä eteläkorealaishyökkääjä johtaa.

Sonin nykyinen sopimus päättyy kesällä 2023, mutta Tottenhamin manageri Jose Mourinho on vakuuttunut siitä, että ennemmin tai myöhemmin seura tarjoaa eteläkorealaiselle uutta jatkosopimusta.


– Sonilla on sopimustaan kolme vuotta jäljellä, joten emme ole äärimmäisessä tilanteessa jossa kaikkien pitäisi olla huolestuneita. Son rakastaa täällä oloaan ja uskon, että hän haluaa sitouttaa tulevaisuutensa seuralle pitkäksi aikaa, Mourinho sanoi.

– Kaikki seurassa ovat täysin rakastuneita tähän pelaajaan ja poikaan. On normaalia, että seura yrittää pidentää hänen sopimustaan kolmesta vuodesta neljään, viiteen tai kuuteen.

– Toivon, että han saa uuden sopimuksen. Hän ansaitsee sen. Seura tietää sen ja ennemmin tai myöhemmin he tekevät päätöksen.