Advertisement

Valioliigan parhaiten palkattu pelaaja teki vain yhden maalin koko kauden aikana – Lähetti anteeksipyynnön seuran faneille

Manchester Unitedin kausi päättyi sunnuntaina noloon 0-2 -kotitappioon Cardiffia vastaan. Manchesterilaisjoukkueen kausi oli alusta loppuun asti todella vaikea, vaikka väliin mahtuikin parin kuukauden mittainen ajanjakso, jolloin joukkuetta ei tuntunut pysäyttävän mikään.

Jokatapauksessa niin seuran pelaajat kuin myös kannattajat haluavat varmasti unohtaa kauden nopeasti ja suunnata katseensa tulevaan. Vain muutama pelaaja voi mennä peilin eteen ja katsoa peilikuvaansa ylpeänä.

Moni pelaaja floppasi pahasti. Kenties se suurin epäonnistuja oli seuran palkkakuningas Alexis Sanchez, jonka kautta tosin vaivasivat erinäiset loukkaantumiset. Chileläishyökkääjä, joka tienaa peräti 500 000 puntaa viikossa, pelasi kauden aikana Valioliigassa 20 ottelua ja teki näissä ainoastaan yhden maalin.


Sanchez tiedosti myös itse epäonnistuneensa ja kirjoittikin Instagram-tilillään pahoitteluviestin seuran kannattajille surkeasti menneestä kaudesta.

“Tämä oli erittäin vaikea kausi. Fanit ovat niitä, jotka ansaitsevat anteeksipyynnön, koska he kannustavat sinua aina, tapahtui mitä tahansa”, Sanchez kirjoitti.

“Henkilökohtaisesti en pelannut niin paljon kuin odotin, koska kärsin odottamattomista loukkaantumisista. Lehdistö ja ihmiset spekuloivat asioita, jotka eivät pitäneet edes paikkansa. Olin jokaisesta näkökulmasta katsottuna aina ammattilainen.

“Pyydän anteeksi faneilta. Emme pystyneet saavuttamaan tavoitteitamme, mutta siitä huolimatta olemme Manchester United!

“Pelaajat ja henkilökunta pohtivat teemmekö oikeita asioita ja annammeko kaikkemme tälle pelipaidalle… Olen varma, että Manchester United tulee vielä jonain päivänä olemaan se seura, joka se oli Alex Fergusonin alaisuudessa.”

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!