Advertisement

Valioliigan putoajakandidaatti menettämässä avainpelaajansa kesken kauden – agentti tarjonnut pelaajaa Evertonille, Tottenhamille ja Arsenalille

Valioliigassa sarjapaikastaan taisteleva Bournemouth on menettämässä laitahyökkääjä Ryan Fraserin kesken kauden.

26-vuotiaan skottipelaajan sopimus päättyy kesäkuun lopussa, eikä hän ole suostunut allekirjoittamaan seuran tarjoamaa lyhytaikaista, kauden 2019/20 loppuun asti ulottuvaa sopimusta.

The Timesin mukaan Fraserin haluttomuus allekirjoittaa pätkäsopimus johtuu siitä, että hän pelkää loukkaantuvansa kauden viimeisissä otteluissa, joka saattaisi vesittää siirron suurempaan seuraan.

Viime kaudella Valioliigan syöttöpörssin kakkoseksi 14 maalisyötöllään sijoittunut Fraser vaihtoi hiljattain agenttia siirtyäkseen pois Bournemouthista. Timesin mukaan uusi agentti on tarjonnut skottipelaajaa jo Evertonille, Tottenhamille sekä Arsenalille.

Fraser on pelannut tällä kaudella heikosti kirjaten tilastoihinsa vain yhden maalin ja neljä maalisyöttöä 28 pelaamassaan valioliigaottelussaan. Skottipelaaja myönsi tammikuussa, että hänen heikko vireensä on johtunut siitä, että hän on pelannut liikaa omaan pussiin.