Advertisement

Valioliigan ratkaisuhetket lähestyvät – Voita Viaplay Total kahdeksi kuukaudeksi käyttöösi

Valioliigan viimeinen kolmannes on pyörähtänyt käyntiin ja ratkaisuhetket ovat käsillä. Juhliiko mestaruutta Liverpool, Manchester City vai kenties jopa Tottenham? Myös neljännestä sijasta käydään kiivasta taistelua, sillä Manchester United, Arsenal ja Chelsea ovat vain pisteen päässä toisistaan ja hamuavat ensi kaudeksi paikkaa Mestarien liigaan.

Viikonloppuna pelataan jälleen Valioliigaa ja luvassa on todellinen klassikko-ottelu, kun Manchester United ja Liverpool kohtaavat sunnuntaina Old Traffordilla. Heti tämän ottelun jälkeen Chelsea ja Manchester City taistelevat Liigacupin voitosta Wembleyllä. Melkoinen futiskattaus luvassa siis sunnuntaina!

Lukijoidemme iloksi päätimmekin järjestää kilpailun, jossa palkintona on kaksi kappaletta 1kk Viaplay Total -koodeja. Viaplaysta näet Valioliigan ja FA Cupin ratkaisuottelut, Teemu Pukin edesottamuksia Norwich-paidassa ja paljon paljon muuta.


Voittaaksesi katseluelämyksiä Viaplayn parissa, tulee sinun tietää/arvata kahden viikonloppuna pelattavan huippuottelun lopputulosta. Ottelut ovat Manchester United-Liverpool sekä Chelsea-Manchester City.

Kilpailuun pääset osallistumaan Facebook-sivuillamme, jotka löydät Facebookissa hakusanalla vaihtopenkki.com tai voit siirtyä sivuille suoraan myös TÄSTÄ.

Kilpailu on käynnissä sunnuntaihin kello 16.05 asti. Mikäli oikeaa tulosriviä ei löydy, lisäämme ensi viikolla järjestettävän kilpailun palkintopottiin yhden Viaplay Total -koodin.