Advertisement

Valioliigan ratkaisuhetket ovat käsillä – Voita 1kk Viaplay Total -koodi

Valioliigan viimeinen kolmannes on pyörähtänyt käyntiin ja ratkaisuhetket ovat käsillä. Juhliiko mestaruutta Liverpool, Manchester City vai kenties jopa Tottenham? Myös neljännestä sijasta käydään kiivasta taistelua, sillä Manchester United, Arsenal ja Chelsea ovat vain pisteen päässä toisistaan ja hamuavat ensi kaudeksi paikkaa Mestarien liigaan.

Viikonloppuna Valioliigaa ei pelata, mutta FA Cupissa 16 joukkuetta taistelevat paikasta puolivälieriin. Viidennen kierroksen ehdoton helmi pelataan maanantaina, kun Chelsea ja Manchester United kohtaavat Stamford Bridgellä.

Lukijoidemme iloksi päätimmekin järjestää kilpailun, jossa palkintona on 1kk Viaplay Total -koodi. Viaplaysta näet Valioliigan ja FA Cupin ratkaisuottelut, Teemu Pukin edesottamuksia Norwich-paidassa ja paljon paljon muuta.


Voittaaksesi katseluelämyksiä Viaplayn parissa, tulee sinun tietää/arvata kolme viikonloppuna pelattavan ottelun lopputulosta. Ottelut ovat Bolton-Norwich, Newport-Manchester City sekä Chelsea-Manchester United.

Kilpailuun pääset osallistumaan Facebook-sivuillamme, jotka löydät Facebookissa hakusanalla vaihtopenkki.com tai voit siirtyä sivuille suoraan myös TÄSTÄ.

Kilpailu on käynnissä lauantaihin kello 17.00 asti. Mikäli oikeaa tulosriviä ei löydy, tuplaamme palkintopotin ensi viikolla järjestettävään kilpailuun.