Advertisement

Valioliigan sensaatiojoukkue kiinnitti kaksi avainpelaajaansa jatkosopimuksilla

Sheffield Unitedin kapteeni Billy Sharp ja varakapteeni Oliver Norwood ovat allekirjoittaneet jatkosopimukset sheffieldiläisseuran kanssa.

34-vuotias Sharp allekirjoitti kasvattajaseuransa kanssa kaksivuotisen jatkopahvin, joka ulottuu kesään 2022 asti. Hyökkääjänä tunnettu Sharp palasi seuraan vuonna 2015 ja on tehnyt huimat 93 maalia 197 pelaamassaan ottelussaan.

”Tätä päätöstä ei ollut vaikea tehdä. Olen sanonut jo aiemmin haluavani lopettaa urani täällä ja jatkosopimusneuvottelut olivat melko yksinkertaisia”, Sharp kertoi Sheffield Unitedin verkkosivuilla.

29-vuotias Norwood puolestaan allekirjoitti peräti kolmivuotisen sopimuksen, joka ulottuu kauden 2022/23 loppuun saakka.

Manchester Unitedissa jalkapallo-oppinsa saanut englantilaispelaaja on edustanut Sheffield Unitedia kesästä 2018 asti ja vakiinnuttanut paikkansa joukkueen runkopelaajana.

Tällä kaudella keskikentän ”monitoimipelaaja” on nimetty avauskokoonpanoon kaikissa Sheffield Unitedin valioliigaotteluissa.

”Olen iloinen voidessani omistaa tulevaisuuteni seuralle, joka on saanut minusta parhaat puolet esiin”, Norwood hekumoi seuran verkkosivuilla.