Advertisement

Valioliigan sensaatiojoukkue täräyttämässä siirtosummaennätyksensä uusiksi – manageri vihjaa jopa kolmesta pelaajahankinnasta

Kuva: TT, Robbie Stephenson

Valioliigan tämän kauden sensaatiojoukkue Sheffield United on rikkomassa siirtosummaennätyksensä hankkimalla Genkin keskikenttäpelaaja Sander Bergen.

21-vuotiasta norjalaispelaajaa pidetään yhtenä Euroopan lupaavimmista keskikenttäpelaajista. Kookas, peräti 195 senttimetriä pitkä Berge pelasi tällä kaudella kaikissa Genkin Mestarien liigan alkulohkon otteluissa ja teki vaikutuksen useampaan englantilaisseuraan. Hänen perässään ovat olleet myös Tottenham, West Ham sekä Burnley.

Bergen siirto Sheffield Unitediin on kuitenkin sinettiä vaille valmis. Hänet nähtiin torstai-aamuna keskustelemassa Sheffield-manageri Chris Wilderin kanssa, ja hänen on määrä suorittaa seuran lääkärintarkastus tänään.

”Olemme tekemässä useita sopimuksia”, Wilder kertoi lehdistötilaisuudessa.

”Kunnioitamme kuitenkin yksittäisiä seuroja sekä yksittäisiä pelaajia, ja esittelemme heidät teille vasta sitten, kun kaikki on valmista.”

”Tarkoitus on hankkia kolme pelaajaa, ja olemme vakuuttuneita siitä, että voimme tehdä sen.”

Sheffield Unitedin siirtosummaennätys on viime kesältä, jolloin seura hankki Oli McBurnien Swanseasta 20 miljoonalla punnalla.

https://youtu.be/YOATofM0U5U