Advertisement

Valioliigan sensaatiojoukkue Wolves teki kovan hankinnan!

Valioliigan tämän kauden sensaatiojoukkue Wolves on käyttänyt meksikolaishyökkääjä Raul Jimenezin 32 miljoonan punnan osto-option. Samalla Jimenezistä tulee seuran kaikkien aikojen kallein pelaajahankinta.

27-vuotias Jimenez allekirjoitti torstaina Wolvesin kanssa nelivuotisen sopimuksen, joka pitää hänet seurassa vuoteen 2023 saakka.

Benficalta lainassa ollut Jimenez on pelannut loistavan debyyttikauden Valioliigassa ja tehnyt kuluvan kauden aikana jo 12 maalia sekä antanut seitsemän maaliin johtanutta syöttöä.


“Minulle on suuri kunnia olla joukkueen pysyvä jäsen. Olen erittäin onnellinen tästä pysyvästä sopimuksesta, koska minusta tuntuu, että Wolvesissa olo sopii minulle, Jimenez sanoi Wolvesin verkkosivujen mukaan.

“Olen nauttinut ajastani täällä, nautin pelaamisesta kentällä ja yhdessä kaikkien joukkuetovereideni kanssa yritämme parhaamme kaikissa otteluissa voittaaksemme.

“Siitä lähtien kun saavuin tänne, kaikki on ollut niin hyvää. Meillä on ollut hyviä hetkiä, joitakin huonoja hetkiä; mutta parhaat ovat olleet niin hyviä ja olen siitä erittäin iloinen.

“Haluan tehdä historiaa tässä seurassa. Joukkuekavereideni kanssa haluan nostaa seuran takaisin Valioliigan kärkipaikoille. Luulen, että me kaikki haluamme tehdä sen ja että meillä on kunnianhimoa siihen.”