Advertisement

Valioliigan sensaatiojoukkueen manageri kaipaa pelaajahankintoja – “Yritämme ostaa laatua, emme leveyttä”

Kuva: TT, James Marsh

Valioliigaan viime kaudella paluun tehnyt Wolves yllätti “debyyttikaudellaan” kaikki ja sijoittui sarjassa seitsemänneksi, lunastaen samalla paikan eurokentille.

Upeasti sujuneen viime kauden jälkeen tavoitteet ovat tulevaksi kaudeksi korkealla, mutta valmistautuminen uuteen kauteen on ollut haastava.


Wolves leireilee parhaillaan Kiinan Shanghaissa, jossa joukkue pelaa kaksi harjoitusottelua. Wolvesin pelaajakatras on kuitenkin varsin suppea, sillä mukana on vain 11 edustusjoukkueen pelaajaa.

Wolves on kesän aikana myynyt Helder Costan sekä Ivan Cavaleiron, Matt Doherty toipuu polvivammastaan ja Raul Jimenezille sekä Romain Saissille on annettu lomaa kesän maajoukkue-edustusten vuoksi.

Wolves-manageri Nuno Espirito Santo puhui Shanghaissa lehdistölle ja toivoi seuran hankkivan uusia pelaajia joukkueeseen mahdollisimman nopealla aikataululla.

“Tällä hetkellä harjoittelemme 11 edustusjoukkueen pelaajan kanssa. On selvää, että meidän on hankittava pelaajia joukkueeseen”, Nuno kertoi.

“Hankimme kuitenkin vain sellaisia pelaajia, jotka lisäävät laatua joukkueeseen. Se vaatii aikaa.

“Tavoitteenamme on hankkia useampi laatupelaaja. Etenemme jatkuvasti lähemmäs siirtoikkunan loppua. Tämä on meille haastavaa, koska yritämme ostaa taitoa, emmekä leveyttä.”

Wolves kohtaa harjoituskauden ensimmäisessä ottelussaan Newcastlen. Ottelu pelataan keskiviikkona kello 13 Suomen aikaa.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!