Advertisement

Valioliigan sensaatiojoukkueen pelaajat suostuivat palkkojen lykkäämiseen vuoden loppuun saakka – ”Vahvistaa sen, että he välittävät seurasta”

Valioliigakauden sensaatiojoukkue Sheffield Unitedin pelaajat ovat suostuneet lykkäämään osan palkastaan vuoden 2020 loppuun saakka auttaakseen seuraa karkottamaan koronaviruksen aiheuttaman taloudellisen myrskyn.

Sheffield Unitedin manageri Chris Wilder, hänen valmennushenkilökunta sekä seuran toimitusjohtaja Stephen Bettis ovat myös sopineet palkan lykkäämisestä kuudeksi kuukaudeksi.

Aiemmin palkkojen lykkäyksistä ovat sopineet Southampton ja West Ham, kun taas Arsenalista tuli tällä viikolla ensimmäinen valioliigaseura, joka pääsi palkkojen leikkauksista sopuun pelaajiensa kanssa.

”Tämä on vaikeaa aikaa kaikille, mutta jalkapalloseurastamme on myös pidettävä huolta ja olen iloinen, että pelaajat halusivat osallistua Chrisin ja henkilökunnan eleeseen. Se vahvistaa sen, että he välittävät Sheffield Unitedista”, Bettis sanoi seuran lausunnossa.

”Pelaajia on kiitettävä paitsi tästä toiminnasta, myös heidän roolistaan #playerstogether -aloitteessa muiden valioliigaseurojen kanssa.”

PlayersTogether on valioliigapelaajien perustama hyväntekeväisyysjärjestö, joka kerää varoja NHS:n henkilökunnalle, jotka työskentelevät etulinjassa koronaviruspandemian torjumiseksi.