Advertisement

Valioliigan supersunnuntai huipentuu Manchester Unitedin ja Chelsean kohtaamiseen

Valioliigan supersunnuntai huipentuu Manchester Unitedin ja Chelsean väliseen kohtaamiseen Old Traffordilla.

Ottelu on molemmille joukkueille todella tärkeä, sillä kuudentena oleva United sekä neljäntenä oleva Chelsea tarvitsevat kumpikin pisteitä saavuttaakseen paikkansa sarjan neljän parhaan joukossa.

Molempien joukkueiden viime aikaiset tulokset ovat olleet heikkoja. Manchesterilaisjoukkue on voittanut kaikki kilpailut mukaanlukien edellisestä yhdeksästä ottelusta vain kaksi, joista kumpikaan ei ole ollut kenttätapahtumiin nähden ansaittuja. Chelsea on pelannut hieman illan vastustajaansa paremmin, mutta lontoolaisillakin on alla kahden ottelun voitoton putki Valioliigassa. Edellisestä seitsemästä ottelusta voittoja on irronnut kolme.


Mikäli Manchester United ottelun häviää, varmistuu samalla se, että joukkuetta ei nähdä ensi kauden Mestarien liigassa. Tämän tiedostaa myös joukkueen keskikenttäpelaaja Andreas Pereira, jonka peliaika on kasvanut Ole Gunnar Solskjaerin saavuttua seuran peräsimeen.

“Se on pakkovoitto. Meidän on osoitettava, että haluamme neljän parhaan joukkoon. Meidän on myös näytettävä tasomme ja näytettävä se, että olemme Mestarien liiga paikan arvoisia”, Pereira sanoi ottelun alla.

“Haluamme tehdä kaikkemme päästäksemme neljän parhaan joukkoon. Meidän on mentävä jokainen peli kerrallaan ja napattava kolme pistettä. Meidän on pysyttävä joukkueena yhdessä, työskenneltävä yhdessä ja yritettävä saada kolme pistettä jokaisesta pelistä.”

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvan kauden aikana kahdesti, kerran Valioliigassa, kerran FA Cupissa. Valioliigassa joukkueet päätyivät pistejakoon 2-2 -tuloksella, mutta FA Cupissa United oli vahvempi maalein 2-0. Molemmat otteluista pelattiin Chelsean kotikentällä, Stamford Bridgellä.

Manchester Unitedilta sivussa ottelusta ovat Antonio Valencia ja Eric Bailly. Scott McTominayn sekä Ander Herreran pelaaminen on vielä epävarmaa.

Chelsealta sivussa ovat Ethan Ampadu ja Callum Hudson-Odoi. N’Golo Kanten sekä Marcos Alonson pelikunto on vielä arvoitus.

Ottelu käynnistyy tänä iltana kello 18.30. Ottelua voit seurata suorana Viasatilta sekä Viaplaysta.