Advertisement

Valioliigan suurseuroista tuttu manageri uskoo Man Cityyn: ”Valmis voittamaan Mestarien liigan”

Valioliigasta sekä Chelsean että Tottenhamin peräsimestä tutun Andre Villas-Boasin mukaan Manchester City on tällä kaudella valmis voittamaan Mestarien liigan.

City on kuulunut vuosi toisensa jälkeen kilpailun suurimpiin ennakkosuosikkeihin, mutta vielä kertaakaan manchesterilaisseura ei ole yltänyt edes finaaliin.

Cityn seurahistorian paras saavutus chämppärissä on tähän mennessä välieräpaikka kaudelta 2015/16. Pep Guardiolan alaisuudessa manchesterilaisjoukkueen tie on katkennut kolmesti puolivälieriin ja kertaalleen neljännesvälieriin.

Portugalaisluotsi Villas-Boas kuitenkin uskoo Cityn mahdollisuuksiin tällä kaudella.

– City on kone, joka on valmis voittamaan Mestarien liigan, Villas-Boas sanoi tiistaina pelattavan Marseille-City -ottelun alla pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

– He eivät ehkä ole parhaimmillaan, kuten heidän valmentajansa myönsi. Siksi annan itseni sanoa niin. He ovat silti korkeammalla tasolla kuin me ja pysyvät suosikkeina huomenna [tiistaina].

Marseillen ja Man Cityn välinen Mestarien liigan ottelu pelataan tiistaina kello 22 alkaen. Marseille hävisi lohkovaiheen avauskamppailussa Olympiakosille vieraissa 1-0 -lukemin, City puolestaan voitti kotikentällään FC Porton 3-1.